Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

X
Da li trebate pomoć?
Ovde vas
vodimo korak
po korak do
pravih guma.
Pretraga Guma
Širina
Visina
Prečnik
Reifen Finden
Pročitajte vrednosti na trenutnoj gumi 

Podaci o vozilu
Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:

Zip Code

or

City

Naše prednosti

Online prodaja guma - Najveći izbor guma - Akcije, Popusti, Promocije


AutoGume.rs - ubedljivo najveći izbor auto guma u Srbiji

  Nećete naći bolje gume od onih koje nudi Auto Gume.rs! Letnje, zimske, gume za sve sezone i specijalizovane gume za sve tipove vozila učiniće vožnju još bezbednijom i udobnijom, bez obzira na godišnje doba.

  Ako želite bezbedno da stignete od tačke A do tačke B u svim prilikama, treba da budete sigurni da Vaše vozilo ima dobre gume. Ovo ne važi samo za kupovinu guma – redovna provera postojećih guma: njihova oštećenja i istrošenost gazećeg sloja gume su mere od značaja za bezbednost u saobraćaju. I jedno i drugo može dovesti do nezgode, a svako ko padne ispod zakonski propisane minimalne dubine šare profila od 1,6 mm takođe rizikuje novčanu kaznu. Preporučujemo dubinu gazećeg sloja od 3 mm za letnje gume i čak 4 mm za zimske gume na Vašem vozilu. Tada gume nude dobro upravljanje čak i u ekstremnim vremenskim uslovima kao što su kiša, sneg i led.

Konfigurator guma - Brzo i lako pronađite gume koje su vam potrebne

Kupovina auto guma počinje sa odgovarajućom veličinom.

  Naš napredni pretraživač guma će vam omogućiti da pretražujete auto gume prema veličini, brzini, modelu gume, ceni, marki ili jednostavno modelu ili tipu vašeg vozila. Spisak se takodje može sortirati prema proizvođaču guma. Moguća su i podešavanja kao što su: gume RunFlat ili zaštita naplataka.

Bez obzira da li tražite gume vrhunskih performansi ili jeftine gume, garantujemo da ćete pronaći nešto za sebe - niska cena ne mora da znači žrtvovanje visokog kvaliteta! Detaljne specifikacije auto guma će vam omogućiti da saznate više o njima.

EU oznaka za gume

 Kada kupujete gume preko interneta, naravno možete pogledati i izveštaje o testiranju u našoj prodavnici ili ocene kupaca kao i recenzije stručnih lica. Ovo će vam reći mnogo o kvalitetu guma. Još jedna referentna tačka je oznaka EU za gume, koju sve gume proizvedene od 1. novembra 2012. moraju imati. EU oznaka za gume pruža informacije o prijanjanju pneumatika na mokroj površini i nivoima emisije buke na gumama. Otpor kotrljanja, na primer, važan je za sve vozače koji žele da uštede gorivo, inace kao jednu od najbitnijih karakteristika guma za elektricne automobile. Jednostavno sortirajte listu odgovarajućih pneumatika za automobile prema ovome - na ovaj način ćete brzo pronaći sve auto gume sa najboljim otporom kotrljanja u kategoriji A. Ovo takođe radi sa prianjanjem na mokrom kao i sa bukom kotrljanja. Proizvođači guma se uvek bave novim profilima sa optimalnim rasporedom lamela i žlebova. Inovacije takođe stalno dolaze na tržište u sastavu gumene mešavine. Trebalo bi da obezbede dobro prianjanje na svim temperaturama i vremenskim uslovima.

Da li želite najbolju gumu? Kliknite na: „Pobednik testa“.

AutoGume.rs vam nudi gume svih vrsta, uključujući:

Letnje gume

Zimske gume

Gume za sve vremenske uslove

Motociklističke gume

Trkačke gume

Gume za elektricne automobile

Pored toga, nudimo aluminijumske i čelične felne, kao i kompletne točkove, koje možete sastaviti pojedinačno.

   Naše stranice proizvoda su dizajnirane da vam daju najvažnije informacije na prvi pogled - naša veb stranica će vas voditi kroz proces naručivanja, što ne može biti lakše. Štaviše, prikazane cene uključuju i besplatnu dostavu i mogućnost vraćanja guma u ​​roku od 30 dana! Kao što vidite: Kupovina auto guma može biti tako laka. Nudimo vam ne samo širok asortiman, već i mnogo vrednih saveta i informacija o gumama. Kada naručite najmanje dve gume, dostava je besplatna za vas. Naše fleksibilne opcije plaćanja i brza isporuka u roku od nekoliko radnih dana čine AutoGume.rs prvom adresom za online kupovinu auto guma.

Nemojte odlagati - kupite svoje nove auto gume danas.

Tražite nešto posebno?

   Kada kažemo da vam možemo ponuditi sve na AutoGume.rs, to i mislimo! Naš široki asortiman  guma zadovoljava potrebe svakog vozača, bilo da želite da kupite gume za kombi, 4x4 gume, motociklističke gume, gume za klasična vozila ili gume za trkačke automobile. Ili su vam potrebne specijalizovane gume za prikolice, viljuškare, traktore ili čak kolica za golf? Sigurno ćete ih naći kod nas! Kao i kod standardnih automobilskih guma, svaki proizvod je detaljano opisan sa ključnim informacijama - svaka kupovina dolazi uz saobraznost u trajanju od 2 godine naše prodavnice o visokom kvalitetu i izvanrednoj usluzi za kupce. Pozivamo vas da se upoznate sa našom ponudom i koristite alat za filtriranje pojedinačnih vrsta guma, koji vam omogućava da odaberete određene parametre i lako suzite pretragu.

Najjeftinije gume - Najpovoljnije cene za sve auto gume

Visok kvalitet proizvoda? Da.

Širok asortiman guma? Da.

Internet prodaja guma laka za korišćenje, informativna i usmerena na kupce? Da, mi smo o tome razmišljali!

   AutoGume.rs - najjeftinije auto gume. Da, možemo se pohvaliti i najpovoljnijim cenama auto guma na tržištu. Kod nas ćete uvek naći zanimljive specijalne ponude, pa pogledajte naše ponude danas i vidite koliko možete da dobijete. Naše cene su gotovo uvek mnogo atraktivnije od onih koje možete pronaći u Vašoj lokalnoj prodavnici ili kod online prodavca. Od nas ne dobijate samo gume za automobile: Pridružićete se i grupi veoma zadovoljnih kupaca AutoGume.rs koji su imali koristi od naše vrhunske korisničke usluge. Zahvaljujući besplatnoj isporuci, preko 100 partnera širom Srbije, 30-dnevnoj politici povrata i besplatnoj telefonskoj podršci, biće vam teško da pronađete bolju ponudu od naše. Nije bez razloga što smo najuspešniji prodavac guma u ​​Srbiji. Iskoristite naše ponude već danas!

Cene uključuju PDV i dostavu unutar Srbije.