Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Falken Ziex ZE914 Ecorun RFT 225/45 R17 91W runflat

Falken - Proizvodjač guma iz Japa, TOP- kvalitet produkta, je proizveden od strane proizvođača Dunlop branda.

Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
W: Approved up to 270 km/h
EAN
4250427409016
Article Number
R-263886
Etiketa za gumu
Otpor kotrljanja E Prianjanje B Emisija buke 69dB
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
12 747,60 RSD
Free shipping*
2-5 working days delivery time
30 Days Return Policy**
A lot of fitting station partners

 

Ziex ZE914 Ecorun RFT

Guma sa svojstvima za rad u slučaju nužde

  • Izuzetan nivo prianjanja na suv i mokar kolovoz.
  • Slab eksterni zvuk kotrljanja.
  • Poboljšana otpornost kotrljanja.
  • Posebno prikladno za sportski način vožnje.
  • Sa SPECIAL EYES® indikatorima istrošenosti guma.
  • Patentirana udubljenja (Dimple) u području unutrašnjeg bočnog zida garantuju efi kasnije odvođenje toplote.

RUNFLAT
Ove gume povećavaju aktivnu bezbednost na putu, jer u slučaju oštećenja gume vozilo ostaje pod kontrolom preko ugrađene RUNFLAT TEHNOLOGIJE. U slučaju prazne gume, takođe je moguć prilagođeni nastavak do 80 kilometara na brzinama do 80 km/na sat. Pored toga, eliminisan je rezervni točak da bi se uštedeli resursi i da se omogući više mesta u vozilu.

Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*The price is for one tire and includes VAT and shipping costs.
**Except complete wheels
x