Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Accelera Letnje Gume

Ako ste u potrazi za letnjim gumama koje mogu da obezbede adekvatnu bezbednost i efikasnost bez velikih izdataka za vas budžet, autogume.rs vam nudi veoma jeftine ACCELERA gume za vaše vozilo. One dolaze u različitim vrstama i dimenzijama, a vi ćete lako naći model koji odgovara vašim potrebama.

Najuspešnije ACCELERA letnje gume su Alfa, Beta, PHI, i Iota modeli. Accelera Alpha je učinkovita guma za kompaktnu i srednju klasu vozila, dostupna u veličinama u rasponu od 14 do 18 inča (prečnik oboda). Kao alternativu, možete izabrati Accelera Phi; ovaj model se takođe takmiči u klasi učinkovitosti, i nudi se u varijantama sa unutrašnjim prečnikom 16 do 20 centimetara. Dizajn gaznog sloja se ističe kod upravljanja i finoće skretanja - pružajući izuzetno prianjanje i povratne informacije vozaču u ovoj kategoriji cena, posebno na suvim površinama.

Platite manje za više

Ako više favorizujete praktičniji, udobniji stil vožnje, linija brenda takođ uključuje i putničke letnje gume. Ovi modeli su fokusirani na smanjeni otpor kotrljanja, obezbeđuju nižu potrošnju goriva i udobnost. Popularni Accelera Beta pogodan je za stabilnu, svakodnevnu vožnju u svim vremenskim uslovima, i obezbeđuje dobru energetsku efikasnost i adekvatnu otpornost na akvaplaning; ovo mogu biti najbolje gume za vas, ako imate putnički automobil iz kompaktne ili srednje klase. Ako vozite SUV možete naći ACCELERA Iota promamljivih cena i ukupnih kvaliteta. Šta god da izaberete, procedura naručivanja je jednostavna, a mi vam garantujemo odličan korisnički servis i beskonkurentnu cenu. Naručite odmah na autogume.rs i vaš automobil i novčanik će osetiti prednosti.