Run-flat gumeMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Run-flat gume

Run-flat gume su pogodni za hitne situacije. Ova vrsta guma omogućava bezbedno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka vazduha. Bez obzira na to koji run-flat model izaberete, u slučaju izduvane gume, još uvek možete preći do 100 km, sa brzinom do 80 km/h. Na taj način, vozač može da odveze automobil do garaže umesto da čeka pomoć na putu.

Struktura run-flat guma

Run-flat gume imaju posebne bočne strane koje omogućavaju da se guma pokrene u slučaju bušenja, one sprečavaju habanje guma i njihovu eksploziju. Druga funkcija specijalnih bočnih strana je njihova uloga u povezivanju serva i kočnice. Run-flat gume se montiraju na posebne felne kako bi se onemogućilo njihovo odvajanje od ivica.

Optički signal u slučaju bušenja

U slučaju potencijalne štete na run-flat gumama, vozač dobija obaveštenje putem posebnog ekrana. Ovaj ekran koristi optički signal kako bi ukazao na oštećenje guma. Korišćenjem run-flat pneumatika, rezervni točak više nije potreban, a i potrošnja goriva je smanjena jer se upotreba ove gume ne može porediti sa korišćenjem obične automobilske gume.

Pronadjite montaznog partnera za
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Brži + udobniji servis

 

  • Naručivanje on-line 24 sata
  • Isporuka od 7 - 10 radnih dana
  • Isporuka na željenu adresu, ili na jedan od naših ovlašćenih servisera kojih je preko 100 montiraće Vaše gume.