Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Run-flat gume

Run-flat gume

Run-flat gume su pogodni za hitne situacije. Ova vrsta guma omogućava bezbedno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka vazduha. Bez obzira na to koji run-flat model izaberete, u slučaju izduvane gume, još uvek možete preći do 100 km, sa brzinom do 80 km/h. Na taj način, vozač može da odveze automobil do garaže umesto da čeka pomoć na putu.

Struktura run-flat guma

Run-flat gume imaju posebne bočne strane koje omogućavaju da se guma pokrene u slučaju bušenja, one sprečavaju habanje guma i njihovu eksploziju. Druga funkcija specijalnih bočnih strana je njihova uloga u povezivanju serva i kočnice. Run-flat gume se montiraju na posebne felne kako bi se onemogućilo njihovo odvajanje od ivica.

Optički signal u slučaju bušenja

U slučaju potencijalne štete na run-flat gumama, vozač dobija obaveštenje putem posebnog ekrana. Ovaj ekran koristi optički signal kako bi ukazao na oštećenje guma. Korišćenjem run-flat pneumatika, rezervni točak više nije potreban, a i potrošnja goriva je smanjena jer se upotreba ove gume ne može porediti sa korišćenjem obične automobilske gume.

Izaberite kvalitet i visoke performanse:

  • Preko 100 marki guma Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, gume za svačiji džep
  • Više od 35.000 guma
  • Prodajemo samo kvalitetne gume

Gume po niskim cenama:

  • Cene u www.autogume.rs su i do 25% niže nego kod drugih prodavaca
  • Naše cene uključuju PDV, troškove pakovanja i isporuke na teritoriji Srbije