Payment Banner

Run-flat pneumaticiMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Run-flat pneumatici

Run-flat pneumatici su pogodni za hitne situacije. Ova vrsta guma omogućava bezbedno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka vazduha. Bez obzira na torun-flat Model izaberete, u slučaju iyduvane gume, još uvek možete ići do 100 km na ne više od 50 mph ( 80 km/h). Na taj način, vozač može se voziti do garaže umesto čekati za pomoć na putu.

Struktura run-flat gumama

Run-flat pneumatici imaju posebne sideualls koji omogućavaju gume pokrenuti u slučaju bušenja. Ove posebni bokovi sprečiti habanje guma i njihovu eksploziju. Druga funkcija tih specijalnih bočnim strana je da oni imaju ulogu u povezanosti serva i kočnice. Run-flat pneumatici su montirane na posebne naplatke kako bi bili sigurni da se gume neće odvojiti od rubova.

optički signal u slučaju bušenja

U slučaju potencijalne štete na run-flat guma (primjericepuknuti), vozač će biti obavešten putem posebnog ekrana. Ovaj ekran koristi optički signal da ukazuju na oštećenje guma. Korišćenjem run-flat pneumatici, rezervni točak više nije potreban. Potrošnja goriva smanjena kao run-flat guma ne mozete meriti sa normalnom gumom.

Naša montaža
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

Clients opinions

Shop rating
more