Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Pridružite se autogume.rs Affiliate Programu!

 

affiliates

Imate sajt o automobilima, gumama ili naplatcima sa velikim prometom? Želite li zaraditi novac sa vašom stranicom? autogume.rs partnerski program vam to olakšava!

Postanite partner autogume.rs prodavnice:

Pridružite se našem Affiliate Programu sada preko partnerske marketing mreža Awin i Dognet i zaradite svoje prve provizije od sutra! Pristup i učešće u našem Affiliate partnerskom programu je besplatan.

Sada možete da izaberete svoju omiljenu mrežu:

Awin

Registrujte se preko Awin-a

Dognet

Registrujte se preko Dognet-a

 

1. Integrišite reklamne materijale:

Nudimo razne promotivne materijale, koji se lako mogu integrisati na stranicu Vašeg sajta. Naš portfolio promotivnog materijala uključuje sve uobičajene stvari kao što su baneri, tekstualni linkovi i polja za pretragu guma (dostupne su i bele etikete). Ovde možete pronaći nešto za svaku stranicu! Takođe preporučujemo da integrišete naš promotivni materijal u Vaš bilten kako biste dodatno poboljšali svoje provizije.

2. Prodajte:

U slučaju da posetilac Vaše stranice klikne na integrirani oglas autogume.rs, bit će automatski preusmeren na našu online prodavnicu autogume.rs. Dobićete atraktivnu proviziju od 3% za svaku kupovinu u našoj onlajn prodavnici, preko korisnika koji nas poseti sa Vašeg sajta. (Provizija se obračunava na vrednost narudžbenice bez PDV-a i isporuke/pakovanja).

3. Zaradite provizije

Možete zaraditi značajne provizije, čak i sa nekoliko kupovina mesečno.

Naši uslovi za Affiliate.

Autogume.rs Affiliate Program: