Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Obnovljene gume

Obnovljene gume


Obnovljene gume su jeftina alternativa za vozače sa malim budžetom, koji su u potrazi za kvalitetnim gumama. Poseban postupak se koristi u proizvodnji tih guma. Kroz ovaj proces, novi gumeni sloj rasprostire se na gazištu gume. Obnovljene gume su sve više i više popularne na tržištu, a mogu se naći u širokom rasponu na premium proizvođača po pristupačnim cenama. Obnovljene gume su proizvedene u različitim veličinama za različite prečnike felni i dubine profila.

Obnovljene gume visoko kvalitetne

Obnovljene gume, proizvedene u industrijskim količinama, mogu lako biti konkurencija novim gumama. Obnovljene zimske gume se često prikazuju u testovima za optimalno prijanjanje na snežnim putevima. Takođe, obnovljene gume moraju pokazati znakove lošeg kidanja ili slabih karakteristika upravljanja. Jedini nedostatak ove vrste gume je da se istroše brže. Trošenje tih gume je oko 30% u odnosu na marku nove gume. To je razlog zašto su obnovljene gume jeftinije. Vi možete uštedjeti i do 50% .

Svojstva obnovljene gume

Obično, gume mogu biti obnovljene samo jednom i moraju ispuniti niz uslova. Na primer, kućište gume ne sme biti oštećeno . Na taj način, osigurani su sigurnosni standardi.

značajan doprinos zaštiti životne sredine

Obnovljene gume nisu samo jeftine, one takođe doprinose zaštiti životne sredine očuvanjem mineralnih resursa i fosilna goriva. Najmanje 28,5 litara benzina je potrebno kako bi se napravile nove gume. Izrada jedne obnovljene gume gume zahteva 20% manje materijala.

Izaberite kvalitet i visoke performanse:

  • Preko 100 marki guma Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, gume za svačiji džep
  • Više od 35.000 guma
  • Prodajemo samo kvalitetne gume

Gume po niskim cenama:

  • Cene u www.autogume.rs su i do 25% niže nego kod drugih prodavaca
  • Naše cene uključuju PDV, troškove pakovanja i isporuke na teritoriji Srbije