Obnovljene gumeMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Obnovljene gume


Obnovljene gume su jeftina alternativa za vozače sa malim budžetom, koji su u potrazi za kvalitetnim gumama. Poseban postupak se koristi u proizvodnji tih guma. Kroz ovaj proces, novi gumeni sloj rasprostire se na gazištu gume. Obnovljene gume su sve više i više popularne na tržištu, a mogu se naći u širokom rasponu na premium proizvođača po pristupačnim cenama. Obnovljene gume su proizvedene u različitim veličinama za različite prečnike felni i dubine profila.

Obnovljene gume visoko kvalitetne

Obnovljene gume, proizvedene u industrijskim količinama, mogu lako biti konkurencija novim gumama. Obnovljene zimske gume se često prikazuju u testovima za optimalno prijanjanje na snežnim putevima. Takođe, obnovljene gume moraju pokazati znakove lošeg kidanja ili slabih karakteristika upravljanja. Jedini nedostatak ove vrste gume je da se istroše brže. Trošenje tih gume je oko 30% u odnosu na marku nove gume. To je razlog zašto su obnovljene gume jeftinije. Vi možete uštedjeti i do 50% .

Svojstva obnovljene gume

Obično, gume mogu biti obnovljene samo jednom i moraju ispuniti niz uslova. Na primer, kućište gume ne sme biti oštećeno . Na taj način, osigurani su sigurnosni standardi.

značajan doprinos zaštiti životne sredine

Obnovljene gume nisu samo jeftine, one takođe doprinose zaštiti životne sredine očuvanjem mineralnih resursa i fosilna goriva. Najmanje 28,5 litara benzina je potrebno kako bi se napravile nove gume. Izrada jedne obnovljene gume gume zahteva 20% manje materijala.

Pronadjite montaznog partnera za
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Brži + udobniji servis

 

  • Naručivanje on-line 24 sata
  • Isporuka od 7 - 10 radnih dana
  • Isporuka na željenu adresu, ili na jedan od naših ovlašćenih servisera kojih je preko 100 montiraće Vaše gume.