Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

X
Da li trebate pomoć?
Ovde vas
vodimo korak
po korak do
pravih guma.
Pretraga Guma
Širina
Visina
Prečnik
Reifen Finden
Pročitajte vrednosti na trenutnoj gumi 

Podaci o vozilu
Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:

Zip Code

or

City

Naše prednosti

Zimske gume - za bezbednu vožnju po ledu i snegu!Vreme i stanje na putevima mogu se promeniti prilično naglo zimi. Zimske gume nude konzistentno visok stepen sigurnosti kada je suvo, kada su temperature niske i kada su ulice zaleđene i zavejane. Oznakom M + S (takođe : M & S ili MS ) se obelezavaju zimske gume i celogodišnje gume pogodne za zimu. Neke M + S gume dodatno imaju pahuljicu koja simbolizuje visok standard kvaliteta.

To je do gumene smese

Naravno, bitno je da imaju dobro prianjanje na putevima pokrivenim crnim ledom i snegom . Da bi garantovale pouzdan oslonac u niskim temperaturama, zimske gume su proizvedene korišćenjem posebne gumene smese koja je otporna na niske temperature. Tako se mogu prilagoditi zimskim površinama puta savršeno .

Pravi dezen za zimu

Zimske gume imaju široke kanale gazećeg sloja i dodatna rebra. Rebra se tokom vožnje otvaranju i zatvaranju, obezbeđujući da se vožnja i snaga kočenja optimalno prenoss na put . To dovodi do stabilnosti i pouzdanog prianjanja čak i pod teškim uslovima.

Sigurna od rizika aquaplaninga zimi

Posebno zimi, postoji stalna opasnost da voda prekriva kolovoz što dovodi do akvaplaninga. Nudeći dobra svojstva potiskivanja vode, zimske gume smanjuju rizik od akvaplaninga i omogućavaju vozačima maksimalnu kontrolu nad vozilom pod svim okolnostima.

Putovanje u inostranstvo: Čuvajte se zakonskih propisa

Pre polaska u inostranstvo automobilom, uvek proverite zakonske propise za zimske gume kada su uslovi na putevima zimski. Ako ne postoji zakonski definisan vremenski okvir za obavezne zimske gume, kao pravilo, stručnjaci preporučuju vožnju sa M + S gumama izmedju oktobra i Uskrsa.

Cene uključuju PDV i dostavu unutar Srbije.