Status narudžbine x
Odjavi se
ico 08003001190800300119
Pretraga Guma
Širina
Visina
Prečnik
Reifen Finden

Podaci o vozilu
Marka:
Model:
Motor:
Verzija:

Icon-a Icon-a
Izaberi veličinu
Icon-b Icon-b
Izaberi gumu
Icon-c Icon-c
Partneri za dostavu i montažu guma
Icon-d Icon-d
Bezbedno plaćanje i naručivanje

Zimske gume - za bezbednu vožnju po ledu i snegu !

Vreme i stanje na putevima mogu se promeniti prilično naglo zimi. Zimske gume nude konzistentno visok stepen sigurnosti kada je suvo, kada su temperature niske i kada su ulice zaleđene i zavejane. Oznakom M + S (takođe : M & S ili MS ) se obelezavaju zimske gume i celogodišnje gume pogodne za zimu. Neke M + S gume dodatno imaju pahuljicu koja simbolizuje visok standard kvaliteta.

To je do gumene smese

Naravno, bitno je da imaju dobro prianjanje na putevima pokrivenim crnim ledom i snegom . Da bi garantovale pouzdan oslonac u niskim temperaturama, zimske gume su proizvedene korišćenjem posebne gumene smese koja je otporna na niske temperature. Tako se mogu prilagoditi zimskim površinama puta savršeno .

Pravi dezen za zimu

Zimske gume imaju široke kanale gazećeg sloja i dodatna rebra. Rebra se tokom vožnje otvaranju i zatvaranju, obezbeđujući da se vožnja i snaga kočenja optimalno prenoss na put . To dovodi do stabilnosti i pouzdanog prianjanja čak i pod teškim uslovima.

Sigurna od rizika aquaplaninga zimi

Posebno zimi, postoji stalna opasnost da voda prekriva kolovoz što dovodi do akvaplaninga. Nudeći dobra svojstva potiskivanja vode, zimske gume smanjuju rizik od akvaplaninga i omogućavaju vozačima maksimalnu kontrolu nad vozilom pod svim okolnostima.

Putovanje u inostranstvo: Čuvajte se zakonskih propisa

Pre polaska u inostranstvo automobilom, uvek proverite zakonske propise za zimske gume kada su uslovi na putevima zimski. Ako ne postoji zakonski definisan vremenski okvir za obavezne zimske gume, kao pravilo, stručnjaci preporučuju vožnju sa M + S gumama izmedju oktobra i Uskrsa.

Cene uključuju PDV i dostavu unutar Srbije.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Pretplatite se na bilten

Primajte novosti i informacije o gumama, ponudama i nagradnim igrama

ORGANIZACIJA

NAČINI PLAĆANJA

©1999-2019 by DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU, Adresa: Sentandrejski put 117g 21000 Novi Sad, Delatnost i šifra delatnosti: 47.91
Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta. Maticni broj: 29505756, PIB: 108600665, Kontakt telefoni: 0800 300 119, Web adresa: www.autogume.rs, Email adresa: autogume_rs@delti.com