Pretraga letnjih gumaMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Prava smesa za leto

Između aprila i oktobra, letnje gume su najbolji i pravi izbor za opremanje vozila . Čak i na suvim putevima i u umerenim vremenskim uslovima , vaše gume moraju da zadovolje visoke zahteve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Prava smesa za leto

Gumena smesa letnjih guma je manje elastična u odnosu zimske gume – posebno na većim temperaturama. Stoga su otpor kotrljanja i habanje niži dodajući udobnost u vožnji na nižim nivoima buke. Pored toga, letnje gume postižu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljanja. Još jedna korist od letnjih guma je da smanjuju potrošnju goriva.

Optimalni spektar performansi sa letnjim gumama

Letnje gume se razvijaju kao univerzalne za jedinstvene vremenske uslove tokom letnjih meseci. Ove gume su namenjene za vožnju na suvim i kišnim, klizavim putevima, a naročito na višim temperaturama. Da bi se maksimalno ​​izborile sa ovim uslovima, letnje gume imaju:
  • rebra,
  • šipke gazećeg sloja i
  • žlebovi
pruža optimalni spektar performansi za letnje uslove. Sve informacije o određenoj letnjoj gumi se mogu naći na njenom bočnom zidu - kao što su indeks opterećenja, prečnik naplatka , odnos dimenzija i širina.

Pronadjite montaznog partnera za
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Clients opinions

Shop rating
more