Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

X
Da li trebate pomoć?
Ovde vas
vodimo korak
po korak do
pravih guma.
Pretraga Guma
Širina
Visina
Prečnik
Reifen Finden
Pročitajte vrednosti na trenutnoj gumi 

Podaci o vozilu
Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:

Zip Code

or

City

Naše prednosti

Letnje gume - Veliki izbor svih brendova

Pretraga letnjih guma


Između aprila i oktobra, letnje gume su najbolji i pravi izbor za opremanje vozila . Čak i na suvim putevima i u umerenim vremenskim uslovima , vaše letnje gume moraju da zadovolje visoke zahteve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Letnje gume - Prava smesa za leto

Gumena smesa letnjih guma je manje elastična u odnosu zimske gume – posebno na većim temperaturama. Stoga su otpor kotrljanja i habanje niži dodajući udobnost u vožnji na nižim nivoima buke. Pored toga, letnje gume postižu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljanja. Još jedna korist od letnjih guma je da smanjuju potrošnju goriva.

Optimalni spektar performansi sa letnjim gumama

Letnje gume se razvijaju kao univerzalne za jedinstvene vremenske uslove tokom letnjih meseci. Ove gume su namenjene za vožnju na suvim i kišnim, klizavim putevima, a naročito na višim temperaturama. Da bi se maksimalno ​​izborile sa ovim uslovima, letnje gume imaju:
  • rebra,
  • šipke gazećeg sloja i
  • žlebovi
pruža optimalni spektar performansi za letnje uslove. Sve informacije o određenoj letnjoj gumi se mogu naći na njenom bočnom zidu - kao što su indeks opterećenja, prečnik naplatka , odnos dimenzija i širina.

Cene uključuju PDV i dostavu unutar Srbije.