Status narudžbine x
Odjavi se
ico 08003001190800300119
Pretraga Guma
Širina
Visina
Prečnik
Reifen Finden

Podaci o vozilu
Marka:
Model:
Motor:
Verzija:

Icon-a Icon-a
Izaberi veličinu
Icon-b Icon-b
Izaberi gumu
Icon-c Icon-c
Partneri za dostavu i montažu guma
Icon-d Icon-d
Bezbedno plaćanje i naručivanje

Pretraga letnjih guma

Između aprila i oktobra, letnje gume su najbolji i pravi izbor za opremanje vozila . Čak i na suvim putevima i u umerenim vremenskim uslovima , vaše gume moraju da zadovolje visoke zahteve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Prava smesa za leto

Gumena smesa letnjih guma je manje elastična u odnosu zimske gume – posebno na većim temperaturama. Stoga su otpor kotrljanja i habanje niži dodajući udobnost u vožnji na nižim nivoima buke. Pored toga, letnje gume postižu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljanja. Još jedna korist od letnjih guma je da smanjuju potrošnju goriva.

Optimalni spektar performansi sa letnjim gumama

Letnje gume se razvijaju kao univerzalne za jedinstvene vremenske uslove tokom letnjih meseci. Ove gume su namenjene za vožnju na suvim i kišnim, klizavim putevima, a naročito na višim temperaturama. Da bi se maksimalno ​​izborile sa ovim uslovima, letnje gume imaju:
  • rebra,
  • šipke gazećeg sloja i
  • žlebovi
pruža optimalni spektar performansi za letnje uslove. Sve informacije o određenoj letnjoj gumi se mogu naći na njenom bočnom zidu - kao što su indeks opterećenja, prečnik naplatka , odnos dimenzija i širina.

Cene uključuju PDV i dostavu unutar Srbije.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Pretplatite se na bilten

Primajte novosti i informacije o gumama, ponudama i nagradnim igrama

ORGANIZACIJA

NAČINI PLAĆANJA

©1999-2019 by DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU, Adresa: Sentandrejski put 117g 21000 Novi Sad, Delatnost i šifra delatnosti: 47.91
Trgovina na veliko delovima i opremom za motorna vozila, Maticni broj: 29505756, PIB: 108600665, Kontakt telefoni: 0800 300 119, Web adresa: www.autogume.rs, Email adresa: autogume_rs@delti.com