Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Accelera - Zimske Gume za Automobile

Osnovan 1996, Accelera brend postaje sve prisutnija na tržištu - pomoću niske cene i atraktivnog dizajna opstaje u ovom žestokom konkurentskom biznisu. ACCELERA zimske gume su specijalno razvijene da obezbede iznenađujuće performanse za niske cene, a oni upravo to i rade

Mnogi vozači nisu voljni da troše mnogo novca da zamene svoje letnje gume na početku zimske sezone. Međutim, brojni testovi su pokazali da čak i najbolje premijum letnje gume ne mogu da se takmiče sa specijalizovanim zimskim gumama na veoma niskim temperaturama, odnosno na ledu i snegom pokrivenim putevima. Budžetske zimske gume predstavljaju atraktivnu opciju za troškovno svesne vozače koji se ne odriču bezbednosti.

Najjeftiniji način za vožnju tokom zime

ACCELERA zimske gume se prodaju kao X-Grip/ Snow serije, i potrošačke recenzije ih označavaju kao neke od najboljih guma u Indonežanskoj proizvođačkoj liniji. autogume.rs vam donosi veoma jeftine ACCELERA zimske gume, po nenadmašnim cenama. Iskoristite prednosti naše ponude, i koristite naš inteligentnu pretraživačku funkciju kako bi ste lako pronašli najbolje gume, po najpovoljnijim cenama.

Naši proizvodi se mogu jednostavno poručiti, a Kataloška cena uključuje besplatnu isporuku na teritoriji Republike Srbije. Vaše nove zimske gume će biti brzo isporučene na lokaciju po vašem izboru. - direktno na vaša vrata, ili, ako više volite, kod montažnog partnera u vašoj blizini, za hitnu montažu.