Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Achilles celogodišnje gume

Moderne celogodišnje gume, kao što su Vredestein Quatrac 3, Goodiear Vector 4Seasons, i Hankook 4S mogu se lako definisati kao "optimizovane za vlagu" zimske gume. Sve one imaju oznaku "M + S" (blato & kiša sneg), baš kao što je imaju zimske gume. One koje imaju i oznaku "M + S ' i oznaku ' Pahulje ' se smatraju najprilagodljivijim gumama ove kategorije.

Achilles Celogodišnje gume prikazuju kombinaciju uravnoteženih karakterisitika letnjih i zimskih guma. Proizvođač je uložio veliki trud kako bi osigurao da ove gume ponude adekvatnu bezbednost i udobnost tokom cele godine, čime se odupire tržišnoj konkurenciji.

Pristupačna prilagodljivost

Achilles celogodišnje gume obezbeđuju do 90% performansi letnje gume na mokrom i suvom , a takođe nude i do 90% mogućnosti zimske gume da se nisi sa snegom, ledom i niskim temperaturama. S obzirom na klimu koja preovladava u mnogim delovima Velike Britanije ovih dana - sa nepredvidivim letnjim vremenom, i više kiše i susnežice od snega zimi – popularnost celogodišnjih guma ubrzano raste. One su dizajnirane da budu svestrani "jacks of all trades", i to je upravo ono što mnogima od nas treba.

Na autogume.rs, možete naći najbolje proizvode za različite vrste i modele vozila – bez obzira da li vozite putnički automobil, Crossover, SUV, ili laki kamion. Achilles celogodisnje gume pružaju dobru upravljivost i prianjanje u svim vremenskim uslovima, po veoma pristupačnim cenama. Ovi proizvodi imaju mnoge moderne karakteristike koje odražavaju ambicije ovog budžetskog brenda - kao što su napredna gumena smesa, ili mrešasta struktura lamela i višestruki dijagonalni žljebovi koji čine delotvornim sistem odvođenja vode preko gazišta.

Na autogume.rs možete kupiti Achilles celogodišnje gume po povoljnim cenama. Olakšajte sebi, i iskoristite sve prednosti naše brze isporuke i široke mreže montažnih stanica.