Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Achilles letnje gume

Osnovan 1991. godine, Indonezijski brend Achilles prodaje izdržljive i stilizovane letnje gume vozačima širom sveta. Ovaj proizvođač ima za cilj da privuče kupce nudeći dobar stepen prianjanja, osećaj upravljanja i udobnost, uz zadržavanje najpristupačnije moguće cene. Kompanija vrlo dobro koristi ovu strategiju, i Achilles je uspeo da obezbedi stabilnu poziciju na visoko razvijenom tržištu guma.

Achilles ATR Sport koristi Eko tehnologiju bezbednu za okruzenje kako bi se osiguralo bezbedno ponašanje na mokroj podlozi, dok istovremeno smanjuje otpor kotrljanja uz nižu potrošnju goriva i bolji komfor. Njen gazni sloj sa čeličnim pojasem je dizajniran da bude i efektivan i dugotrajan, a šara takođe teži sportskom izgledu. Ovo bi takođe trebalo da privuće sve zainteresovane vozače koji imaju ograničen budžet. Sve u svemu, ova Achilles letnja guma nudi iznenađujuću vrednost za novac.

Drugi letnji hit od Achilles - a je Achilles ATR-K ECONOMIST. Rame ima više ivica i dodatne lamele za čvršće prianjanje, optimizovanu stabilnost kočenja i stabilno ponašanje u svakodnevnoj vožnji. Dva široka uzdužna žljeba pomažu u odvođenju vode i prevenciji hidroplaninga. Sa vrednošću koju obezbeđuje novac, kao prvi prioritet, Achilles ATR-K ECONOMIST nudi iznenađujući stepen finoće za ovu cenovnu kategoriju.

Uživajte u vožnji tokom dugih, sunčanih dana, i kupite onlajn na autogume.rs kvalitetne proizvode koji neće opteretiti budžet. Izaberite iz širokog asortimana letnjih guma, i iskoristite naš sistem brze isporuke i pristupačne cene.