Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Achilles zimske gume

Zimske gume su dizajnirane da se nose sa teškim uslovima, sa klizavim putevima i temperaturama koje često padaju ispod nule. Zimske profili koriste posebne šeme dizajna. Takođe, gumeni sastav gaznog sloja je drugačiji od onog na letnjim gumama, tako da može da ostane elastična i dobro prianja na velikoj hladnoći. Zajedno sa posebnom gumenom smesom, agresivnije izbočene ivice pomažu da dobro prianja na snegu ili ledom pokrivenim putevima. Achilles zimske gume takmiče sa najvećim imenima na tržištu, nudeći adekvatne performanse po veoma razumnoj ceni.

Zimske performanse, sa Achilles WINTER 101

Jedna od najboljih opcija iz Achilles Winter ponude guma je definitivno Achilles Winter 101. Pošto je zaradio naslov 'Odlične performanse u ovoj kategoriji'u brojnim testovima za kriterijume kao što su prianjanje na snegu, nivo buke, kočenje na mokrom Achilles Winter 101 može biti ono što tražite kada je u pitanju bezbednost i udobnost u toku zime. Nudi solidno kočenje, i koristi gumeno jedinjenje usmereno na trajnost i performance na niskim temperaturama. Centralno rebro i spona lamele obezbeđuju izuzetno veliki broj ivica za bolju vuču na snegu i ledu, čineći zimu manje zastrašujućom za vožnju.

Leto je još uvek tako daleko ... ali nemojte biti depresivni! Umesto da držite automobil kod kuće čekajući bolje dane, kupite onlajn na autogume.rs najbolje budžetske zimske gume za svoj auto, pod najatraktivnijim uslovima. Mi obezbeđujemo besplatnu dostavu u Republici Srbiji, na adresu po vašem izboru. Naša široka mreža partnerskih montažnih stanica vam je takođe na raspolaganju, pa možemo isporučiti vaše nove zimske gume Achilles direktno u montažnu stanicu u vašoj blizini za brzu montažu.