Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Aeolus celogodišnje gume – srećna vožnja tokom cele godine!

Aeolus gume su stekli dobru reputaciju na tržištu obezbeđujući pouzdane performanse za troškovno-orijentisane vozače. Delujući na mnogobrojnu konkurencije cenama, Aeolus ipak uspeva da isporuči nivo kvaliteta koji čini modele ovog brenda dobrom vrednošću koja se dobija za novac. Popularnost budžetskih brendova u Velikoj Britaniji je svakako prilika za Aeolus da dokaže svoju vrednost na ovom zahtevnom tržištu, a Kineska kompanija je izgleda odlučna da to i uradi.

Rastuća potražnja za celogodišnjim gumama je zainteresovala sve relevantne proizvođače, a Aolus nije mogao da ignoriše ovaj trend. Kao rezultat toga, kompanija je razvila sopstvenu liniju modela za celogodišnju upotrebu, osiguravajući da Evropski kvalitet i standardi performansi budu u potpunosti ispunjeni. Aeolus celogodišnje gume obezbeđuju vožnju u svim vremenskim uslovima za da većinu marki i modela putničkih automobila i SUV i možete sigurno naći gume koje odgovaraju vašem vozilu u našoj online prodavnici.

Bezbednost tokom cele godine po super cenama

Aeolus 4SeasonAce AA01 je izbalansirana celogodišnja guma za putnička vozila koja nosi ' blato & Sneg; Sneg oznaku za celogodišnje gume, kao i veoma važan symbol snežne pahuljice koji izdvaja proizvode koji su u potpunosti pogodan za upotrebu u zimskim uslovima. Njegove duboke šare i mnogobrojni žljebovi po obodu efikasno uklanjaju vodu i sneg ispod gume, poboljšavajući vuču i pomažući da se odupru hidroplaning.

Na autogume.rs, možete uvek kupiti gume koje su vam potrebne po beskonkurentnim cenama. Aeolus celogodišnje gume obezbeđuju dobre performanse tokom cele godine, a možete ih naći pod najpovoljnijim uslovima u našoj online prodavnici. Isporuka u Republici Srbiji je besplatna za porudžbine od najmanje dve gume, a široka nacionalna mreža naših partnerskih servisa je na raspolaganju za neposrednu profesionalnu montažu.