Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Aeolus letnje gume – sigurnost po pravoj ceni

Bez obzira šta vozite, autogume.rs ima najveći izbor guma bilo gde, po najpovoljnijim cenama. Ako vam treba set dokazanih letnjih guma, razmislite o najnovijim modelima iz Aeolus. I vaš automobil i proračun će profitirati od ove investicije, a kupovina u našoj onlajn prodavnici je bezbedna, kao što je i povoljna.

Sigurno, pristupačno i udobno, na autogume.rs

Praktični vozači su često zainteresovani za pristupačan kvalitet, a to je upravo ono što Aeolus letnje gume imaju da ponude. Aeolus GreenAce AG02 je posebno dizajnirana da zadovolji potrebe vlasnika malih automobila koji žele ekonomičnu gumu koje imaju nisku potrošnju goriva i dug životni vek. Aeolus PrecisionAce AH01 je guma za kompaktne i srednje porodične automobile koji ističu sigurnost, udobnost i nizak otpor kotrljanja.

Za veće putničke automobile, Aeolus SteeringAce AU01 omogućuje stabilnost i izvrsnu trakciju, oslanjajući se na dobro prianjajuću gumenu smesu i sportski asimetrični uzorak gaznoga sloja za održavanje učinkovitog prianjanja u svim okolnostima. SUV i vlasnici terenskih vozila mogu se odlučiti za Aeolus CrossAce AS02, a putnička guma sa umerenom off-roading sposobnošću koji nudi udobnost i stabilnost u svim vremenskim uslovima. Vozači kombija mogu se osloniti na Aeolus TransAce AL01 da bi bili sigurni i imali ograničene troškove vožnje.

Što god vam treba, to će vas čekati u našoj onlajn prodavnici, po iznenađujuće atraktivnim cenama. Naručivanje na autogume.rs je jednostavno i sigurno, a možete birati između nekoliko popularnih načina plaćanja - uključujući kreditnu karticu, bankovni transfer, i Paypal.