Aeolus zimske gume – pristupačne i bezbedneMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Aeolus zimske gumesu dizajnirane kako bi vam ponuditile sigurnost i udobnost na temperaturama ispod 5°C. Na raspolaganju su varijante za većinu brendova i modela putničkih vozila, a sve one pružaju izvrsnu vrednost za novac. Raznolikost veličina osigurava da se vaše posebne potrebe mogu lako zadoljiti i možete koristiti našu inteligentnu opciju pretrage kako bi ste bez napora pronašli gume koje odgovaraju vašem vozilu.

Trenutni asortiman zimskih guma na Aeolus donosi sigurnost u izazovnim uslovima, osiguravajući da će vaša zimska vožnja biti mnogo ugodnija. Čemu rizik kupovine nepouzdanih korišćenih guma, kada se set novih zimskih guma može kupiti po veoma razumnoj ceni? Razmislite o našoj ponudi, i zasigurno ćete biti uvereni.

Ekonomičan način da vozite sigurno

Aeolus SnowAce AW 02 je dokazana zimska guma za male automobile sa kojom ćete biti mobilni u svim vremenskim uslovima. Usmereni V-oblik obrazca gaznoga sloja i mnogo praznina na površini osiguravaju trakciju i stabilnost na snegu i ledu, omogućavajući dobro prianjanje neophodno lakim kamionima pri vožnji u gradu ili izvan grada. Aeolus SnowAce AW 03 je pogodna za kompaktne i automobile srednje veličine, a njena robusna veličina i brojni rubovi osigurati stabilno ponašanje i dobro kočenje na snegu i bljuzgavici.

autogume.rs nudi vam Aeolus zimske gume po vrlo povoljnim cenama kao i izvrsne usluge kupcima. Za porudžbenice od dve ili više guma, dostava u Republici Srbiji je besplatna. Takođe, na raspolaganju vam je i široka nacionalna mreža naših montažnih partnera. Naručite danas iz naše online prodavnice!

Pronadjite montaznog partnera za
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Clients opinions

Shop rating
more