Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Sunčani dani, s Apollovim letnjim gumama

Tokom godina,indijski proizvođač guma Apollo se pokazao kao vrlo uspešan. Ne samo prodavajući kvalitetne gume po povoljnim cenama,već I konstantno razvijajući sposobnost integracije naprednih tehnologija. Kompanija poseduje i nekoliko drugih brendova , uključujući i neke poznate kao Vredestein i Maloya – što je dalji pokazatelj da je Apollo spreman da prestigne gigante u toj sferi.

Kao što se i očekuje od ozbiljnih proizvođača, Apollo nudi gume za skoro sve tipove vozila. Dizajnirane za pružanje bezbedne,udobne i efikasne vožnje u suvim i mokrim uslovima, Apollo letnje gume predstavljaju specijalnu mešavinu gume , koja obezbeđuje dobru kontrolu nad vozilom i nizak nivo trenja. Šara na gazećem sloju je napravljena tako da obezbedi adekvatno odvođenje vode,veću dugotrajnost gume i veću udobnost.

Nova zvezda na horizontu’ objavio je poznati nemački Auto Bild časopis ,pozivajući se na postignute rezultate modela Apollo Amazer 3G na testovima letnjih guma. Ovaj izuzetni proizvod osvojio je veoma dobre ocene za kontrolu vozila u suvim i vlažnim uslovima , kao i za potrošnju goriva i otpornost pri trenju. Model bez unutrašnje gume Apollo Amazer 3Gje dostupan u različitim dimenzijama i odgovara velikom broju putničkih automobila.

Na sajtu autogume.rs,možete poručiti Apollove najbolje ‘letnje hitove’ po izvanrednim cenama.Poručite odmah dve ili više letnje gume Apollo onlajn i dostava će biti besplatna. Kliknite ‘Potražite montažnog partnera’ za traženje autoservisa u vašem gradu, i mi ćemo vam dostaviti gume na adresu istog za profesionalnu montažu.