Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Sigurna vožnja, s Apollovim zimskim gumama

Trenutno 17. na listi najvećih proizvođača guma na svetu, Apollo Tyres Ltd je istakao svoju nameru da unapredi svoje već postojeće izuzetne performanse – kompanija je sebi postavila cilj da dostigne 10.mesto na listi do kraja 2016.godine.Ističući bezbednost vozača kao glavni prioritet , Apollo je postao veoma značajan i aktivan član inicijative ‘Bezbednost guma’ - posvecena podizanju svesti o opasnostima korišćenja oštećenih ili već korišćenih guma.

Bezbednost je,podrazumeva se,najvažnija karakteristika zimskih guma. Zimska sezona predstavlja izazov za sve vozače, i zato korišćenje guma koje nisu odgovarajuće za zimske uslove je često uzrok mnogih saobraćajnih nezgoda. Apollo zimske gume ne prave kompromis kad je u pitanju bezbednost , dok s druge strane nude udobnost i efikasnost. Sastav i dizajn gume je specijalno odabran da bi osigurao dobre performanse,ekonomičnost i pouzdanost,objedinjujući pritom hemijska I fizička svojstva u jedan moderan i lepo dizajniran paket.

Posetite autogume.rs i kupite neku od odličnih Apollovih guma za zimsku sezonu – kao što je Apollo Acelere Winter,s oznakom ‘Preporuka’ preporučeno od mnogobrojnih evropskih časopisa . Ovaj model se pokazao izuzetno dobro na mnogim testovima, posebno imajući u vidu žestoku konkurenciju među premium modelima – najbolje se pokazao u prijanjanju i kočenju na klizavim i snegom pokrivenim putevima.

autogume.rs vam nude Apollo zimske gume po neverovatno povoljnim cenama. Sa nama je onlajn poručivanje lakše i isplativije; nudimo vam i besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije za poručene dve ili više gume i dostupnost svim montažnim partnerima u zemlji.