Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Bridgestone celogodišnje gume –vrhunski performans u svim vremenskim uslovima

Trenutno najveći proizvođač automobilskih guma, Bridgestone je više od neverovatno uspešne kompanije. Za vozače širom sveta, Bridgestone je jedan od najtraženijih premium brendova, garancija je za odlične performanse i kvalitet bez kompromisa. Bridgestone proizvodi su uključeni kao originalna oprema na mnogobrojnim modelima vozila većine značajnih proizvođača automobila, a brend je jedan od najkonkurentnijih na premium tržištu.

Ako ste zainteresovani za celogodišnje gume visokih performansi, naš onlajn šop ima u ponudi Bridgestone gume koje odgovaraju raznim markama i modelima automobila. Pregledajte naš katalog za dodatne informacije, ili iskoristite opciju pretrage kako bi jednostavno pronašli proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Izvanredne performanse tokom cele godine sa Bridgestone celogodišnjim gumama preko autogume.rs

Od premium celogodišnjih guma se očekuje da obezbede visok nivo sigurnosti, udobnosti i trajnosti u svim osim najekstremnijim vremenskim uslovima, i adekvatnu bezbednost čak i u surovim zimskim uslovima. To je upravo ono što Bridgestone A001 postiže; napredni silikonsko-gumeni materijal ostaje elastičan i potpuno funkcionalan pri velikom rasponu temperatura, obezbeđuje punu kontrolu i dobro kočenje na svim podlogama, od vrelog asfalta do zamrznutih puteva. Međutim, najbolji performans Bridgestone A001 celogodišnje gume ostvaruju na vlažnom putu, gde omogućavaju odlično upravljanje i brzinu I stabilnost prilagođene autoputu, veliku otpornost na hidroplaning, i izuzetno snažno kočenje.

autogume.rs vam nude visoko tražene Bridgestone celogodišnje gume po najboljim cenama. Kao dodatna pogodnost, dostava širom Srbije je besplatna za sve porudžbine od preko dve gume.