Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Cooper zimske gume – za sve koji cene vrednost sigurnosti

Sa preko 100 godina iskustva u porizvodnji automobilskig guma, Cooper je jedan od najcenjenijih proizvođača. Sa širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda u ponudi, aktuelni Cooper katalog je privlačniji nego ikada pre. Kvalitet i odlična vrednost spram cene su glavne karakteristike proizvoda ove kompanije, a Cooper gume prilagođene vašim potrebama uvek možete naći na autogume.rs – po vrlo konkuretnim cenama!

Za zimsku sezonu, naš onlajn šop vam nudi raznovrsne Cooper zimske gume za putnička vozila svih veličina, SUV terence i manja komercijalna vozila. Discoverer i Weather-Master linije proizvoda vam pružaju modele za sve zimske namene, ukljulujući ekonomične gume za gradske automobile, ugodne gume za duža putovanja za porodična vozila, high-performance gume, i specijalizovane 4x4 zimske gume.

Stavite sigurnost na prvo mesto sa Cooper zimskim gumama preko autogume.rs

Cooper-ovi Weather-Master modeli su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijale, sa naprednom usmerenom mrežom gazećeg sloja, i 3D tehnologijom lamela, kako bi pružili potpunu sigurnost u zimskim uslovima. Cooper Weather-Master S/T2 i S/T3 su modeli za kompaktna vozila i vozila srednje veličine, Weather-Master SA2 je dizajnirana specijano za snažna high-performance vozila, a Weather-Master WSC je odlična za SUV terence.

Specijalno namenjene za potrebe SUV-a i 4x4 primenu, Cooper Discoverer linija proizvoda pruža nemilosrdnu kontrolu I trakciju u surovim vremenskim uslovima - zahvaljujući najnovijim silikonsko-gumenim materijalima i vrhunskim dizajnerskim rešenjima za superiornu trakciju na snegu i ledu. Discoverer M+S Sport i M+S2 su pogodne za performance SUV-eve, dok je Discoverer M+S odlična za off-road vozila.

Poručite odmah Cooper zimske gume preko autogume.rs, i iskoristite odlične cene i kvalitetan korisnički servis – I pogodnosti kao što su besplatna dostava širom Srbije za poručene dve ili više gume!