Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Debica letnje gume

Debica je na tržištu automobilskih guma još od 1937. Počev od 1995. deo Debica S.A. deonica je kupljen od strane američke kompanije Goodyear Tire & Rubber.
Kroz razvoj i inovaciju kompanija je uspela da unapredi kvalitet i karakteristike letnjih guma sa svakom novom generacijom proizvoda. Nove Debica gume nude odličnu udobnost i upravljanje na suvim i vlažnim putevima.
Poljski brend nastavlja da parira kao pristupačna alternativa premium gumama dostupnim na tržištu. Svaki proizvedeni profil odgovara trenutnim zahtevima i ima EU oznake za otpornost kotrljanju, emisiju buke i indeks kočenja na vlažnoj podlozi.

Debica letnje gume – kvalitet po razumnoj ceni

Preporučujemo letnje gume Debica Presto i Furio – kvalitetne modele koji vam pružaju istrajnost, sigurnost i udobnost pri velikim brzinama. Presto guma asimetrične šare pruža odličan performans u svim vremenskim uslovima. Furio, je privlačan zahvaljujuči inovativnom dizajnu i visokom indeksu brzine. Usmereni profil gradi veliku šaru V oblika za bolju stabilnost u krivinama, a mnogobrojni bočni kanali na profilu sprečavaju akvaplaning.

Naši eksperti će vam pomoći pri izboru odgovarajućih Debica letnjih guma za vaše vozilo. Poručite odmah onlajn preko autogume.rs.