Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Evergreen zimske gume – sigurnija putovanja po neverovatnim cenama

Evergreen se pojavio na međunarodnom tržištu 2008., i pod-brend je jednog od najznačajnijih kineskih proizvođača automobilskih guma Jinyu. Evergreen je zadnjih godina povećao svoje prisustvo na evropskom tržištu, prepoznajući da su strogi standardi sigurnostu i kvaliteta pre svega esencijalni za uspeh na zapadnom tržištu. Ovaj brend nudi privlačne gume budžet kategorije za različite namene, u različitim veličinama, oslanjajuči se na dobar odnos vrednosti i cene, kako bi osvojio i zadržao evropske mušterije.

Economične zimske gume predstavljaju bitan sektor na evropskom tržištu, pošto vozači kojima je bitan budžet, radije ne rizikuju kupovinom polovnih guma, već se često odlučuju za nove, pristupačne alternative. Iz ovog razloga, Evergreen nije propustio da u ponudu doda modele za zimu u raznim veličinama, pogodne za većinu modela automobila.

Pristupačne I sigurne Evergreen zimske gume, na autogume.rs

Evergreen EW62 and EW66 modeli koriste specijalne materijale i duboke, kompleksne šare da bi obezbedile adekvatan performans na niskim temperaturama,i dobru trakciju na snežnim putevima. Robusna izrada elastične silika-gume osigurava ne samo funkcionalnost u zimskim uslovima, već i pouzdanost i smanjenu otpornost kotrljanju. Efektivan odvod vode, snega i bljuzgavice u pokretu takođe doprinosi bezbednoj vožnji u svim vremenskim uslovima. Već po običaju, autogume.rs vam pruža najprivlačnije ponude. Naručivanje je sada lakše nego ikada, a za porudžbine od dve ili više Evergreen zimske gume dostava širom Srbije je potpuno besplatna!