Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

General zimske gume

član Continental porodice, brend koji je deo jedne od najvećih i tehnološki naprednih svetskih proizvođača guma preduzetnika.

Zimska vožnja može biti zastrašujuće iskustvo, pogotovo kad se uzme u obzir tradicionalna strast Srpskog vremena. Ako ste za kvalitet na tržištu zimsku gumu, autogume.rs ima veliki izbor vrhunskih proizvoda General Tire po vrlo povoljnim cenama -. sa više modela i različitim veličinama tako da odgovaraju potrebama svakog vozača.

Cenite zimske čari u bezbednosti, s General gumama od autogume.rs

General zimske gume su prikladne za upotrebu u nestabilnim i često izazovnim klimatskim uslovima srednje i severne Evrope, korišćenjem naprednih tehnoloških rešenja kako bi se osiguralo skladno ponašanje u vožnji i dobra bezbednosna rezerva u teškim uslovima na putu. Generalni ALTIMAKS linija proizvoda uključuje raznovrstan ALTIMAKS Arctic , ALTIMAKS Nordic i ALTIMAKS Vinter Plus modeli za supermini, kompaktne i srednje velike putničke automobile.Dizajnirana posebno za SUV vozila, General Grabber Snov omogućava korišćenje najnovijih generacija silicijumski gumeni spoj kako bi se osiguralo visoko prijanjanje i nivo prijanjanja na zaleđenim putevima, snegu i off-road terenu. Takođe, General Eurovan Vinter osigurava stabilnost i dobro prijanjanje na smrznutim drumskim površinama za lagana privredna vozila.

autogume.rs nudi visokokvalitetne General zimske gume prema povoljnim uslovima - nenadmašne cene , jednostavan postupak naručivanja, dobra korisnička podrška, i besplatna dostava u Srbiji za porudžbine dve ili više guma. Pogledajte naš online shop za više informacija o našim odličnim ponudama i uslugama, i posetite nas opet bilo kad!