Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Kleber zimske gume

Sigurna vožnja na zimskim putevima sa Kleber gumama

Zahvaljujući proizvođačevoj predanosti kvalitetu i inovacijama Kleber je odavno poznata kao pouzdana marka na evropskim tržištima. Ako cenite bezbednost i udobnost u vožnji, opremanje vozila sa Kleber zimskim gumama za hladne sezone svakako je izvrsna investicija. Ovaj francuski proizvođač dizajnira svoje zimske proizvode kako bi se osigurala stabilnost pri brzinama na autoputevima i odgovarajuće prianjanje na poledici. Naš online shop nudi vam Kleber zimske gume u različitim veličinama, za gotovo bilo koje vozilo ili model, naravno po odličnim cenama.

Kleber Krisalp HP je odličan primer napredne tehnologije za izradu zimske gume za svakodnevnu vožnju. Dizajnirana za lične automobile u rasponu od kompaktnih Hatchbacks do luksuznih limuzina, Krisalp HP je izdržljiva guma sa oznakom M+S, akreditivom funkcionalnosti za sneg i hladno vreme. Krisalp HP2je najnovija generacija zimskih guma koja omogućava izvrsno prianjanje i kočenje na zaleđenim putevima kao i odgovarajuću trakciju na snegu.

Kombi vozači nipošto ne treba da se osećaju zanemareni od strane Kleber kompanije. Transalp 2 je razvijen da zadovolji specifične zahteve prevoznika. Uz pomoć armirane izgradnje koja utvrđuje trajnost i nosivost tereta, ovaj model osigurava bezbednu vožnju po hladnom vremenu stabilnost pri brzinama na autoputevima i dobre vozne karakteristike na ledu i snegu. Naručite sada i uživajte u pouzdanosti Kleber zimske gume - uvek po nenadmašnim cenama na autogume.rs.