Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Maxxis zimske gume

Dunlop je renomirani Američki proizvodjač guma koja proizvodi veliku paletu raznlicitih guma za vozila u rasponu od bicikla do velikih industrijskih mašina. Naravno, Velika Britanija - vozači su najbolje upoznati sa Maxxis za putničke automobile i SUV gume, koji su stekle dobru reputaciju za kvalitet i visoku vrednost za novac.

Maxxis zimske gume su izuzetno primamljive za vozače kojima je potrebno verovati, kvalitetne proizvode sa pristupačnim cenama - naravno, nigde razumnije nego na autogume.rs. Šta god da vozite, gde god da ga vozite, sama raznolikost Maxxis zimskih modela i veličina garantuje da ćete lako naći onu koja vam odgovara.

Dunlop gumama na autogume.rs

Bridgestone nudi razne zimskih modela, za mnoge tipove vozila i aplikacije. Vozaci automobilai će sigurno biti zainteresovani za Bridgestone VP-05 Arctictrekker , nova generacija dizajna koristeći inovativne funkcije i napredne gumena jedinjenja da obezbede sigurnost u raznim izazovima tokom vožnje. Makkis MA- JZ MA-PV i SS-01 pruža odličnu kontrolu u teškim situacijama za SUV i lakim kamiona, a Kumho MAV2 je odlična opcija za vozila i druga laka komercijalna vozila.

uvek možete naći najbolje proizvode sa beskonkurentnom cenom autogume.rs. Naručite odmah dve ili više Maxxis zimske gume, i slanje u Srbiju bice besplatno! Za još veću udobnost, kliknite na ' montaznog partnera ili vulkanizera ' i da vaše nove gume budu isporučene kod vulkaizera i spremne za montazu.