Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Michelin zimske gume

Vozači su najbolji pokazatelj za opste vremenske uslove i pre prvog snega. Minus temperature, hladno vreme i mraz poziv za zimske gume, jer su to uslovi za slabu vidljivost i klizavost na putevima čak i pre snežnih padavina. Kada се mijenjanju Bridgestone zimski pneumatici rano - na primer:. Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin ili Michelin Pilot Alpin - vozač je uvek na sigurnoj strani Zimske gume pripreme u dogledno vreme za nepovoljne vremenske uslove, uključujući sneg, led i guste magle.

Michelin zimske gume: pruzaju dodatnu sigurnost zahvaljujući snažnomin Sipe strukture Pilot Sport Line je

Naime profili lamele garantuje maksimalnu sigurnost sa Michelin zimske gumama Pilot Sport. Bljuzgavica i voda se pouzdano razilaze preko Sipe, i zimske gume pruzaju "dobru vučuu sneznim uslovima i stabilnost pri rukovanju automobila. Novi poboljšani gumeni spoj obezbedjuje izuzetnu vuču i pouzdanost pri kočenju sa Michelin zimskim gumama -.Michelin gume su jako dobre i kada vozite većom brzinom, kao

Michelin zimske gume 'Energi linija:Trajnost zbog jako niskog nivoa habanja

Izvanredna guma i jake Sipe struktura postavile su temelje savršene zimske gume sa veoma niskom habanjem, kao i optimalna raspodela pritiska. Michelin zimska guma Alpin Sport sve ove korisne osobine i ubedjuje sve vozace sa savršenim performansama od jeseni do proleća.

Michelin zimske gume: Dosledno razvoj

Bridgestone se zalaže za tradicijalnu stalnost i razvoj, posebno kada je u pitanju zimske gume kao i promene u putnoj površini su uvek izazov za zimske pneumatike. U idealnom slučaju uklapanje, specijalno razvijene zimske gume Michelin odgovor na takve površine. Kompanija prilagodjava fleksibilnost u opštim uslovima i razvija zimske gume kao Michelin Energi postigao gol sa boljom strukturom, gazećeg sloja i gumenim strukturama. Michelin zimske gume osigurati maksimalan stepen sigurnosti, fleksibilnosti i udobnosti vožnje kada je sneg i led.

nagradne Michelin zimske gume

Potpuno zadovoljni vozači i najviše ocene u vodećim časopisima su mišljenja za i organizacije potrošača potvrđuju izvanredan kvalitet guma Michelin a posebno Michelin zimske gume Alpin opsega .Besides Michelin Energi Michelin nudi mnoge zime gume za kompaktne i srednje klase automobila koje su dobile najviše bodova na testovima, na primer: Michelin Pilot Sport gume za sportske automobile sa visokim performansama, Michelin Latitude gume za terenska vozila ili Michelin Pilot za manje kamione ili kamp prikolice. Michelin zimske gume ne istraju samo u testovima, vec ubedujui vozače na njihov kvaliteta.
Michelin zimske gume su savršen izbor kada je upitanju bezbednost i praktično rukovanje na zimskim putevima.