Ovation zimske gumeMarka:
Model:
Motor:
Verzija:

Ovation je budžetski brand guma koji pripada Shandong Hengfeng Rubber & amp; Plastic Co, Ltd - jedan od najvećih Kineskih proizvođača guma. Kompanija proizvodi radijalne gume za putničke automobile, SUV i komercijalna vozila, i ima nekoliko velikih proizvodnih postrojenja. Relativno skori dolazak na tržište Velike Britanije, Ovation gume ipak uživaju sve veću popularnost u privrednom sektoru.

Korištenje guma posebno dizajniranih za zimsku vožnju je obvezno tokom zime, pošto letnje gume koriste gumenu smešu i dezen gaznog sloja koji se ne mogu nositi s niskim temperaturama i smrznutim putevima. Za troškovno svesne kupce, autogume.rs nude Ovation zimske gume koje pružaju sigurnost i pouzdanost po povoljnim cenama.

Uživajte u prednostima ozbiljno jeftinih novih Ovation zimskih guma

Ovation W586 zimska guma je dizajniran da pruži odgovarajuću zimsku učinkovitost, koristeći silicijumsku mešavinu koja ostaje gibka i učinkovita pri niskim temperaturama, i dubok dezen gaznoga sloja s dobro profiliranim stopicama za bolje odvođenje vode i snega. Ovaj popularni model za malu, kompaktnu i srednju klasu putničkih automobila dostupan je u veličinama od 155/65 R13 do 225/55 R17.

Za laka komercijalna vozila,Ovation W586 ima pojačanu konstrukciju i nudi dobru trakciju u teškim zimskim uslovima, kao i trajnost i povećanu nosivost. Kao i uvek, autogume.rs vam nudi pametna rešenja po najpovoljnijim uslovima. Naručite sada najmanje dve Ovation zimske gume, i dostava u Republici Srbiji je apsolutno besplatna!

Pronadjite montaznog partnera za
Vaše gume!

Izaberite jednog od
naših montažnih
partenra u vašoj blizini.:

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova

Brži + udobniji servis

 

  • Naručivanje on-line 24 sata
  • Isporuka od 7 - 10 radnih dana
  • Isporuka na željenu adresu, ili na jedan od naših ovlašćenih servisera kojih je preko 100 montiraće Vaše gume.