Користимо cookies. Коришћењем ове веб странице слажете се да их користите.
OK
Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Često postavljana pitanja

 1. Da li je plaćanje kreditnom karticom sigurno?
 2. Da li je porez uključen u cenu i troškovi dostave?
 3. Da li možete da mi garantujete da se cene neće povećavati ?
 4. Kako isporučujete i šta se dešava ako nisam kod kuće?
 5. Kako mogu da platim?
 6. Šta znači IBAN?
 1. Da li je plaćanje kreditnom karticom sigurno?

  Da! Jedino ako date neovlašćeni pristup Vašim kreditnim karticama. Sada već postoje mnogi prodavci koji Vašu kreditnu karticu zaključavaju, tako da ne može doći do neovlašćenog korišćenja Vaše kreditne kartice na putu od Vašeg kompjutera do prodavca. Naša sigurnosna zaštita se zove SSL- - Secure Socket Layer, koja danas važi za jedan od najboljih sistema ove vrste.
 2. Da li je porez uključen u cenu i troškovi dostave?

  U prikazanim cenama guma, za Srbiju, uračunati su Vam već i PDV, kao i troškovi isporuke. Aktuelne uslove za isporuku i načine plaćanja, naći ćete ovde ovde.
 3. Da li možete da mi garantujete da se cene neće povećavati ?

  Cene guma na internacionalnom tržištu, odredjuje potražnja, kao i npr. kursna lista (dolar i evro). Deltikom se zato trudi da Vam obezbedi najbolju cenu! Cena Vam je zagarantovana za važeću ponudu.
 4. Kako isporučujete i šta se dešava ako nisam kod kuće?

  Isporuku za nas rade DPD i GLS. Ako niste kod kuće, vozač će Vaše gume pokušati ostaviti kod Vašeg komšije. Ako u tome nije uspeo, ostaviće obaveštenje, tako da možete stupiti u kontakt sa njima.
 5. Kako mogu da platim?  - Akontacije (uplate) preko bankovnog računa

  -Kod plaćanja kreditnom karticom, molim Vas da naznačite broj kartice i dokle važi. Odmah posle kontrolisanja Vaših podataka, biće naložena isporuka Vaših poručenih artikala.
  Molim Vas da uplatite naznačenu sumu na računu u roku od 7 dana na sledeći račun:

  DELTICOM AG OGRANAK:

  OTP banka Srbija AD Beograd (Bivša Societe Generale Banka Srbija AD, Beograd)
  Broj računa (IBAN):
  RSD: 2750010222879411 25

 6. Šta znači IBAN?

  Skraćenaica IBAN znaći "International Bank Account Number". U Srbiji za IBAN koristi se šifra zemlje u dva karaktera "RS", kao i trocifreni broj računa banke, (.npr.. 381) i 13-stocifreni broj tekućeg računa, mada ako je broj tekućeg računa kratak, dodaju se nule. Prednost IBAN-a je, da zbog uopštenog kodiranja, pogrešno ukucani broj računa se odmah vidi i zaobilaze se kasnjenja u izmirivanju dugova. Razlike se uočljive kod papirnog i elektronskog formata. U papirnoj formi IBAN se deli u grupe od 4 cifara, npr. RS35 2600 0560 1001 6113 79, dok se u elektronskoj formi sve piše zajedno, npr.RS35260005601001611379. Pošto ce potrajati još dok u svetu predju na novi standard, molimo Vas da i nadalje naznačite SWIFT/ BIC-kod banke primaoca.

^