Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Citroen

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:
detaljnije...

Istorija Citroena je započeta u 1919 kada je proizveden prvi Citroen A model. Danas, Citroen je jedan od najznačajnijih evropskih proizvođača automobila. Njihov asortiman sadrži od kompaktnih i srednje klase automobila do luksuznih vozila i kombija. Asortiman guma za Citroen je takođe raznovrsna. Među njihovim popularnim modelima postoje:

  • Citroen C1
  • Citroen C3
  • Citroen C4
  • Citroen C4 Picasso
  • Citroen C5
  • Citroen C6
  • Citroen C8

Većina modela automobila su direktno opremljeni sa Michelin gumama. Neki C3 modeli su opremljeni Bridgestone gumama. Prilikom izbora guma za automobile Citroen takođe možete izabrati gume proizvedene od strane drugih proizvođača guma. Veličina gume koju treba koristiti zavisi od modela automobila i ponuđenih performansi.
Kada su u pitanju kompaktne klase vozila, ponuda je relativno ograničena. Za Citroen C2 model sa 1,1 l motora, veličina preporučene gume je 175/65 R14, a za Citroen C3 model možete birati između 185/65 R15, 195/55 R16 ili 205/45 R17.
Za Citroen C8 model, različite veličine guma mogu se koristiti sve dok njihova širina ne prelazi 215 mm. Možete proveriti koje veličine su odobrene za vaš automobil proverom potvrde o registraciji ili u ličnoj karti automobila.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.