Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Fiat

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:
detaljnije...

Kompanija Fiat je osnovana 1899. Tokom godina ,italijanski proizvođač automobila je postao jedan od najvećih proizvođača automobila na svetu. Fiat nudi širok asortiman vozila od mini-kompaktnih i kompaktnih automobila. Njihovi najpopularniji modeli su:

  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500

Skoro svaki proizvođač guma nudi gume za Fiatova vozila

Prarve gume za bilo koji Fiatov model

Fiat ima blisku saradnju sa različitim proizvođačima guma. Među najvažnijim saradnicima su

Na primer, automobil Fiat Panda može biti originalno opremljen sa Bridgestone D693 ili D684 u veličini 165/70 R14 81T ili 185/65 R14 86T. Takođe možete da koristite Michelin Energy gume od 13 do 17 inča. Model Bravo je originalno opremljen gumama Continental. Da bi se proverili koje gume su pogodne za vaš automobil Fiat, molimo vas da proverite svoju registraciju ili saobraćajnu dozvolu.

Gume za Fiatova vozila obezbeđuju sigurnost

Kvalitet gume obezbeđuju sigurnost čak i u najtežim vremenskim uslovima. Zahvaljujući novim tehnologijama,, su gume za Fiat pokazala optimalne osobine na bilo kojoj vrsti puta. One osiguravaju pravilno uklanjanje vode sa kontaktne površine gume i obezbeđuju stabilnost u slučaju akvaplaninga. Gume navedene u našoj ponudi su specijalno dizajnirane da zadovolje zahteve svakog Fiat modela, da pružaju sigurnost i udobnost. Zbog niskog otpora kotrljanja, nivo buke je izuzetno nizak; to povećava udobnost vožnje. Ove gume imaju pristupačne cene, nude visoke vozne performanse i nisku potrošnju goriva. Brojni testovi su pokazali da jeftine gume imaju velike bezbednosne rizike.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.