Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Ford

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:
detaljnije...

Ford kompanija je osnovana 1903Henry Ford. Pet godina kasnije, revolucionarni T modeli su dovedeni na tržište. Danas, Ford je jedan od najvećih proizvođača automobila cenjen širom sveta. Uz široki asortiman modela automobila dostupnih, Ford zadovoljava sve potrebe ili zahteve koje vozač može imati. Izborom pogodnih guma za vaš Ford vi ćete dobiti najbolje performanse i vožnja automobila će se pretvoriti u prijatno iskustvo.

Proizvođači guma koji sarađuju sa Fordom

Prilikom potrage za najboljim gumama, možete birati između nekoliko proizvođača guma. Takođe možete izabrati Goodyear gume. Ovaj proizvođač guma pruža kvalitetne gume za sledeće modele:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Između Goodyear guma, Ford takođe koristi Bridgestone gume iMichelin gume kao deo standardne opreme za svoje automobile.

Optimalna kontrola u svakoj situaciji

Da biste imali optimalnu kontrolu nad vašim Ford vozilom čak i tokom zime, preporučljivo je da promenite gume kada temperatura padne ispod 7 stepeni Celzijusa . U nekim zemljama, je obvezno da automobil ima odgovarajuće gume zavisno od sezone (zimske ili letnje). Da bi se postiglo optimalno prijanjanje tokom zimske sezone, možete izabrati gume sa simbolom snežne pahulje ; M+S gume nude dobru stabilnost u blatnjavim i snežnim uslovima.

Optimalna vuča bez obzira na vremenske uslove

Gume za sve sezone su kompromis između letnje gume and zimske gume. Gume za sve sezonemogu se koristiti tokom cele godine. Možete prepoznati te gume po sledećim simbolima: Sunce, kapljica kiše ili list. Run-Flat su pogodne za hitne situacije (na primer, u slučaju da je guma prazna). Ova vrsta gume omogućava bezbedno upravljanje vozilom u slučaju značajnog gubitka vazduha. Još uvek može ići do 100 km ne više od 50 mph (80 km / h). Na taj način, možete se dovesti do garaže umesto čekate za pomoć na putu.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.