Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Mercedes-Benz

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:
detaljnije...

Mercedes-Benz ije jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svetu, dakle, većina proizvođača guma nudi odgovarajuće gume za Mercedez-Benz automobile. Mercedes sarađuje s nekoliko proizvođača guma za standardnu ​​opremu svojih modela. Modeli automobila poput SLK ili C i E klase originalno su opremljeni Ecopia gumama proizvedenih Bridgestone. Mercedes takođe koristi gume proizvedene od strane Dunlop i Yokohama.

Korišćenje optimalnih gume osigurava najbolji komfor

Mercedesi su poznati po visokom nivou udobnosti koju nude. Ipak, udobnost i komfor zavise od izbora prave gume. izborom kvalitetne gume sa niskim nivoom buke, buka je znatno smanjena i unutar i izvan automobila.Nizak otpor kotrljanja obezbeđuje nisku potrošnju goriva i duži vek trajanja. Korištenjemkvalitetnih guma za vaš Mercedes-Benz, dobijate najbolju sigurnost bez obzira na put i meteorološke uslove. Zbog optimalnog premještanja vode iz gazećeg sloja, kvalitetne gume obezbeđuju maksimalnu kontrolu čak i u slučaju akvaplaninga.
Bez obzira na vaš model automobila, na autogume.rs vi ćete pronaći prave gume.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.