Gume za Mitsubishi

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Marka:
Model:
Motor:
Verzija:
Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.

Mitsubishi je proizvođač automobila iz Japana, sa sedištem u Tokiju, i bio je multinacionalni proizvođač automobila od 1917. Ova kompanija je jedan od najvećih proizvođača automobila u Japanu, i dostigla veliku popularnost širom sveta. Zbog velikog broja prodatih vozila skoro svaki proizvođač guma nudi prave gume za Mitsubishi modele - Japanski proizvođač automobila uglavnom je radio sa Bridgestone.

Mitsubishi nastavlja da proizvodi za svoje kupce najbolje i najpovoljnije automobile na današnjem tržištu. Mitsubishi automobili su stavljeni na test za razne uslove, od vožnje po kiši do trka u legalizovanim trkama. Među ostalim modelima, Mitsubishi Pajero SUV je opremljen sa Bridgestone< strong> gumama. Pored toga, Mitsubishi takođe koristi gume koje nude Dunlop i Yokohama.

Izaberite ispravne veličine guma za vaš Mitsubishi

Ako niste sigurni koja veličina vam je potrebna ili koja marka Mitsubishi preporučuje da, jednostavno poročitate savete u papirima za vaše vozilo. Za većinu modela, možete izabrati između različitih veličina guma dostupnih na internetu. Dakle, Mitsubishi ASX standardno dolazi sa gumama veličine 215/65 R16 na primer. Po želji, možete koristiti neku od dole navedenih veličina:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17

Mi imamo najširi izbor marki guma kao i veličina online kako bi vam pomogli da pronađete pravu gumu za vaš Mitsubishi model.