Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Opel

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:
detaljnije...

Opelje osnovao Adam Opel u 1862. Proizvodnja automobila je započela u 1899. Trenutno Opel pripada General Motors i isporučuje automobile ne samo u Evropi,već i u zemljama poput Kine,Australije ili Singapura. Kupci cene pouzdanost Opelovih modela, ali samo uz odgovarajuće pneumatike možete dobiti zadovoljstvo u vožnji i dinamiku optimalne.

Šrok asortiman guma od različitih proizvođača

Opel je jedan od vodećih proizvođača automobila. Dakle,skoro svi proizvođači nude gume pogodne za Opel. Za standardne opreme,Opel sarađuje posebno sa proizvođačem Continental guma. Na primer,Opel Astra standardno dolazi sa Premium Contact gumama Continental.Opel Corsa je opremljena sa Bridgestone S01 od veličine 185/55 R15. Za dodatnu sigurnost i udobnost,trebalo bi da se opredelite za kvalitetne gume od poznatih proizvođača. Različiti testovi pokazuju da uvek jeftini proizvodi su i veliki bezbednosni rizik. Nudimo za svaki model Opel pravu gumu kako biste se bezbedno kretali na putu u bilo kojim vremenskim uslovima.

Pronađite prave gume za Opel model

Kada tražite odgovarajuću gumu za vaš Opel trebalo bi da obrate posebnu pažnju na oznake na gumi.To je kod od brojeva i slova, koji se ne može tako lako dešifrovati za one manje iskusne. Prva cifra predstavlja širinu preseka gume u izražene u milimetrima, zatim sledi odnos širine i visine izražene u procentima. Slovo koje sledi je konstrukcija modela gume, slovo "R" označava ugrađeni "radial" gume. Konačno sledi prečnik oboda u inčima,težinski i brzinski indeks. Važno je da promenite gume za vaš Opel kada je to potrebno. Svaki milimetar nedostatka dubine šare na gumi povećava kočionu razdaljinu sa mnogo metara.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.