Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Gume za Skoda

Pretraga prema vrsti automobila

Vaš model automobila se nepojavljuje na stranici, zbog moguće greške u spisku. Ako ne nađete vaš tip automobila, ili ste pronašli neku grešku, molimo Vas da nas obavestite o tome.
Došlo je do pogreške, molimo pokušajte s pretraživanjem kasnije.
Vaša pretraga ne sadrži rezultate.
Izbor automobila

Marka:
Model:
Godina proizvodnje / tip:
Verzija:

Istorija auto kompanije iz Češke Republike, Škoda započela je 1895, i postala poznata nakon što je preuzela Volkswagen. Trenutno, Škoda nudi širok asortiman vozila u gotovo svim klasama. Škoda Fabia spada u kompaktnu klasu i uživa ​​veliku popularnost, dok je Škoda Octavia iz srednje klase je jedan od najprodavanijih modela u klasi. Zbog dobre prodaje, s obzirom na opremljenost vozila postoji raznovrsna ponuda guma renomiranih proizvođača. Gume za Skoda su dostupne za obe klase letnje, zimske and celogodišnje.

Širok asortiman guma za Skoda

Kompanija radi sa različitim proizvođačima guma u smislu standardne opreme vozila. Oprema se radi posebno za Michelin , Goodyear i Continental . Zajedničke veličine guma za Skoda su:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

Preporučljivo je da proverite sertifikat o registraciji legitimacije vašeg vozila pre kupovine guma da biste videli koja veličina gume odgovara vašem Škoda modelu. Imajte u vidu uputstva proizvođača prilikom kupovine guma . To je jedini način da se obezbede održavane vrednosti date od strane proizvođača za potrošnju goriva i nivo buke.

Bezbedna vožnja sa gumama za Skoda

Kvalitetne gume za Skoda nude odlično prijanjanje na svakom putu i u bilo kojim meteorološkim uslovima. Kada temperatura padne ispod 7 stepeni Celzijusa, preporučujemo vam da promenite letnje gume sa onima za zimu. Specijalna gumena smeša zimskih guma je više elastična,tako da one zadržavaju svoju elastičnost čak i na niskim temperaturama. Profil poseduje brojne žljebove i udubljenja, nudeći bolju kontrolu nad vozilom na putu prekrivenim snegom i ledom. Nedostatak je veća potrošnja goriva. Iz tog razloga, preporučujemo da nakon zimskih meseci, zamenite gume za letnje.

Imate pitanja? Potrebni su vam saveti?
Želimo da vam pomognemo da mađete pravilne gume za vas automobil.