Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Barum Snovanis 205/65 R15 99T RF

Dimenzije guma
205/65 R15 99T RF 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Zimske gumeWi
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
T: Dozvoljeno do 190 km/h
EAN
4024063322745
Article Number
R-122314
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
14 706,60 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica

Velma ekonomicka . Velma bezpečna . SnoVanis kombinuje bezpečne jazdne vlastnosti , Visoky kilometrovy vykonnizku cena. Bonus je optimalni Aber . Pneumatik pred vozidla MPVdodavkove automobili - určena da najtažšich podmienok na snehom pokrite vozovki . SnoVanis - Hlavna črti : -Savršeno trakcia Efektivni - sink vodi - Srednja jazdna Stabilit - Minimalizovane opotrebenie - pred dlhu vek Dražkineuverljivo Aber - Vinikajuci vdaka Velka počtu Lama Priečne dražki efikasan odvadzaju linija Aber - sigurno i spolahlive jazdne vlastnosti Dezenove pasi - Presađeno dezenove pasi - Zabezpečuju postupny prechod bloka do stiku vozovkou sa gazećeg sloja plinule odvalovanie - Zvišuju jazdnu stabilitu profil Plochy -profil vdaka plochej konstrukcii naraznika - Redukuje deformaciepreklzavanie - Minimalizuje opotrebenie - pred dlhšiu vek .

Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova