Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Bridgestone Blizzak MZ-03 RFT 245/40 R18 93Q , runflat DOT2012

Dimenzije guma
245/40 R18 93Q  promena 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Zimske gumeWi
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
Q: Dozvoljeno do 160 km/h
Article Number
R-325328
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
20 535,60 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 days return policy**
Preko 100 montažnih stanica
Guma Bridgestone Blizzak MZ-03 RFT (run-flat) sa ekserima. Zimska guma dizajnirana da obezbedi privremeni samohranih run-flat nastavak pokretljivost u slučaju potpunog va gubitka vazduha usled busenja tokom zimske vožnje iskljucivo za Lekus SC430 kabriolete opremljen sa opcionim niskog profila, run-flat pneumatici. Blizzak MZ-03 RFT (Run Flat) sa ekserima je zimska guma koja dozvoljavaju Lekus SC430 vozaci da omogucava sportski izgled i njihovo vozilo je mobilno u svim uslovima uz obezbedjivanje atrkcije na snegu i na ledu.Blizzak MZ-03 RFT zimske radials imaju usmereni gazeći sloj dizajn da pomogne da se održe dobro prijanjanje na mokrim i bljuzgavim putevima, dok njen ZigZag lamela i nezavisni blokovi gazećeg sloja obezbeđuju ivice da pomognu zalogaj kroz sneg. Poseduje Bridgestone Link Multicell kompleks koji je staklenim vlaknima ojacan da poboljša stabilnost vozila na suvim putevima, dok ona pomaže raspršuje vodu da se smanji rizik od proklizavanja na tanke površinske vode film koji čini led tako opasno. Ovo omogućava Blizzak MZ-03 RFT zimske radials pristupiti vuču koje je lula gume na ledu ... bez upotrebe vijaka. NAPOMENA: Prvi 55% Blizzak MZ-03 dubina profila poseduje Link Multicell kompleks, dok preostalih 45% poseduje standardne zimska guma jedinjenje. Blizzak MZ-03 RFT zimske radials ispunjavaju stroge industriji snega servisne zahteve i brendiran sa pahulja-na-planinske simbola. NAPOMENA: Snov platforma pokazatelji (ekvivalent barova snegom habanja) se oblikovala u Blizzak MZ-03 RFT je gazeći žljebovima da obavesti vozača kada će led i sneg trakcija biti smanjena kao šara na habanje pneumatika dostiže tačku gde preostali dubina postaje manje efikasni u dubokom snegu.
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova