Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Continental UltraContact NXT - ContiRe.Tex 225/55 R17 101W XL CRM, EVc

Continental

Continental UltraContact NXT - ContiRe.Tex
225/55 R17 101W XL CRM, EVc

Dimenzije guma
225/55 R17 101W XL CRM, EVc  promena 
Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gume
Brzina
W: Dozvoljeno do 270 km/h
EAN
4019238383393
Article Number
D-131669
Etiketa za gumu
DEX

samo
24 272,30 RSD

Dodajte proizvod za poređenje

Zašto kupiti kod nas?
Besplatna dostava*
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica

Maksimalna bezbednost, minimalan uticaj.

Izuzetno smo ponosni na najnovijeg člana porodice pneumatika marke Continental: UltraContact NXT. To je naš najodrživiji pneumatik s optimalnom ravnotežom između održivosti, bezbednosti i efikasnosti.

Veliki udeo recikliranog i obnovljivog materijala.
UltraContact NXT, koji u svom sastavu ima reciklirane, obnovljive i sertifikovane materijale donosi vam nenadmašnu bezbednost i performanse. Jedinjenje NXT i konstrukcija mogu se pohvaliti optimalnom mešavinom prirodne gume, silikata dobijenog iz pepela pirinčane ljuske, reciklirane PET plastike, recikliranog čelika itd.

Udobnost u vožnji koja traje neverovatno dugo.
Poklonite poverenje izdržljivom i dugovečnom pneumatiku i uživajte u vožnji. Zahvaljujući našem jedinjenju Yellow Chili i usklađenom dizajnu šare gaznog sloja, UltraContact NXT donosi izuzetno veliku kilometražu i ujednačeno udobnu vožnju.

Vrhunske performanse za održivo putovanje.
Sve dimenzije pneumatika UltraContact NXT dolaze s ocenom A u svim kategorijama EU oznake na pneumaticima, za koju su zaslužni jedinstvena upijajuća šara i pametna raspodela energije, što znači da su otpor kotrljanja, kočenje na mokrom i buka pri kotrljanju dobili najvišu ocenu. Oslonite se na UltraContact NXT kada se radi o bezbednoj i održivoj vožnji praćenoj većim dometom, bez obzira na krajnje odredište.

Sa nama ćete biti spremni za e-mobilnost.
Oznaka kompatibilnosti s električnim vozilima znači da pneumatik ispunjava zahteve za električna vozila, kao i za vozila sa SUS motorima ili hibridnim pogonom.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova