Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

General Altimax Winter Plus 225/50 R17 98V XL sa rebrom felne

Dimenzije guma
225/50 R17 98V  promena 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Zimske gumeWi
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
V: Dozvoljeno do 240 km/h
EAN
4032344675565
Article Number
R-288167
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Upravo smo 11 539,30 RSD
minus 3% popust
11 193,12 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 days return policy**
Preko 100 montažnih stanica

Pravi ekspert za zimu

Zimska guma proizvedena od strane kompanije koja je dobro uspostavljena u različitim oblastima autosportu. Ja gume dizajn nudi atraktivan izgled,dobar izbor veličina za tuning ( obrada) proizvode na koje možemo računati ! Za vozila u kompakt, srednjoj i sportskoj klasi i MPV vozila. Bezbedan i pouzdan u toku sledeće zime. Rođen u Americi, General Tire ima u ponudi proizvode za sve tipove vozila, sva godišnja doba i sve terene. Optimalna zimska trakcija i stabilnost pri skretanju na snegu i ledu. Savršeno odgovara modelima: Opel Corsa, BMW 3 Series i VW Touran.

Karakteristike:

  • Cik-cak rebra za optimalno prijanjanje i zimske usmerenom stabilnosti u snegu i ledu
  • Široki uzdužni žlebovi i bočno smanje rizik od akvaplaninga i obezbedi prijanjanje
  • Robustan jedinjenje daje visoku kilometražu
  • Svestrani uspeh iodličan izbor za svakoga ko želi da bezbedno preživi zimu u kolima!
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova