Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Goodyear Eagle F1 GS-D3 EMT 245/40 R18 93Y MOE, runflat VSB

Dimenzije guma
245/40 R18 93Y MOE, runflat VSB 
Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
Y: Dozvoljeno do 300 km/h
EAN
5452000753410
Article Number
R-117337
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
18 906,10 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
Ferrari je izabrao novu Goodiear Eagle F1 EMT gumu , za novi Ferrari F430 model - opremljen RunFlat gumama EMT ( Ektended Mobiliti Technologi ) . Ovaj model omogucuje gumi ' run flat ' držanje i visoku efikasnost i sigurnost u isto vreme . Novi Run Flat - Ferrari F430 , ce iskljucivo biti opremljen Goodiearov Eagle F1 GS - D3 EMT 225/35ZR19 gumom (napred ) i Goodiear Eagle F1 GS - a - D3 EMT 285/35ZR19 ( pozadi ) . Goodiear Eagle F1 , nagrađivani top izvođač u Goodiear - ovoj top - visokoj performansi i savrsen je izbor za Ferrari - jevu najnoviju kreaciju . Sa svojim 4300cc 90 stepeni V8 motorom i 490bhp , novom Ferrari F430 treba cetiri sekunde do 100 km / h od starta , i dostize maksimalnu brzinu od vise od 315 km / h . Goodiear RunFlat gume se mogu sigurno pokretati nakon busenja ili ukupnog gubitka pritiska . Ojacane bocnice se sastoje od inovativne gume koja nosi tezinu automobila , cak i kada je guma sasvim je deflacionirana i da drzi se na obrucu . Eagle F1 , sa svojim udarnim dizajnom u obliku slova V gazec+#769,eg sloja i TRED tehnologije , i dalje postavlja standarde među gumama u svojoj klasi . Ovaj model drzi se na prvom mestu u kljucnim potrosackim magazinima , osvojio je nekoliko nagrada za tehnologiju , ukljucujuci i prvo mesto u bezbroj testova poređenja guma ukljucujuci Auto Ekpress .
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova