Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Goodyear Eagle F1 GS EMT P245/45 ZR17 89Y runflat

Dimenzije guma
P245/45 ZR17 89Y runflat 
Raspoloživo
Ograničene zalihe
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
Y: Dozvoljeno do 300 km/h
EAN
3398916782439
Article Number
D39159
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
25 813,30 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
Goodiear Eagle F1 GS EMT su letnje gume visoke tehnologije ( Ektended Mobiliti guma ) sa dezenom gazec+#769,eg sloja koji se sastoji od inovativnog gazec+#769,eg sloja , sto je presudno za nesmetano funkcionisanje trkacih guma u +#8203,+#8203,suvom vremenu . Osmisljen kako bi pruzio savrsen spoj drzanja na suvoj i mokroj podlozi . Atrak koristi spoj gume , zajedno sa smerom dezena gazec+#769,eg sloja . Veliki rameni blokovi i neprekidnim sredisnjim rebrom i multi - polmerski profil nude izvrsnu upravljivost , pa cak i nosivost , a nosivi dizajn pomaze drenazu ucinkovito na mokrim povrsinama . Ekskluzivno AATRAKS smesa gazec+#769,eg sloja pruza izvrsne dubine kanala dezena bez zrtvovanja voza ili smanjenja suma . Dual Akuachannels pruza najbolju stabilnost i prijanjanje u izuzetno vlažnim uslovima . Patentirani dizajn sa celicnim kucistem i produzene pregrade za mobilnost umece pruziti run - flat sposobnost cak i uz potpuni gubitak pritiska vazduha .
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova