Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Goodyear Wrangler Silent Armor P245/75 R17 110T ,sa zaštitom za felne (MFS) OWL

Dimenzije guma
245/75 R17 110T  promena 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Celogodišnje gumeGAN
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
T: Dozvoljeno do 190 km/h
EAN
5452001074361
Article Number
R-179352
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
24 418,50 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 days return policy**
Preko 100 montažnih stanica
Vrangler Silent Armor gume su Goodiear - ove premium On-/Off-Road All - Terrain gume za lake kamione . Dizajnirane su da zadovolje potrebe kamioneta , kombi i SUV vozila sa on - i off - road sposobnostima . Osim standardnih uslova Vrangler SilentArmor gumama Goodiear takođe nudi heavi - +#8203,+#8203,duti Vrangler SilentArmor Pro - Grade verziju za lake kamione za vucu teskih tereta . Svi Vrangler SilentArmor gume su dizajnirane da obrađuju teske off - road uslove , osiguraju nesmetanu voznju na putevima i generisati voz u suvim , mokrim i snežnim uslovima . Vrangler SilentArmor gume traju dugo . Goodiear - ova Duravall gumena mjesavina je profilisana u podnozju gaznih sara za povecanje otpornosti na kamenje i busenje .
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova