Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Kumho IZen KW27 255/35 R18 94V XL

Kumho - Proizvodjač guma iz Koreje, specijalne široke gume

Dimenzije guma
255/35 R18 94V  promena 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Zimske gumeWi
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
V: Dozvoljeno do 240 km/h
EAN
8808956107147
Article Number
R-240998
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
23 654,80 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 do 10 radnih dana
30 dana povratni period**
Preko 100 montažnih stanica
Zimski pneumatici Kumho KV27 I'Zen pogodan za srednje i gornje segmente putničkih vozila, posebno su dobrodošli da felni , kao što su bili u bazi gume oboda za dodatnu zaštitu. Napisano za zimu, I'Zen KV27 zimske gume poseduje asimetrični šare gazeće površine , što u kombinaciji sa 3D dinama obezbeđuje bolju trakciju na snegu , kao i bolje prianjanje na zaleđenim površinama. Kumho KV27 I'Zen pruži dobre performanse i stabilnost vozila u zimskim uslovima , a istovremeno pristupačne.
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena je za dve ili više guma , uključuje PDV i troškove isporuke.
**Osim kompletnih točkova
x