Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Nokian Hakka Blue 205/65 R15 99V XL DOT2014

Nokian

Nokian Hakka Blue
205/65 R15 99V XL DOT2014

Dimenzije guma
205/65 R15 99V XL DOT2014  promena 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Letnje gume
Brzina
V: Dozvoljeno do 240 km/h
Article Number
R-331919
Etiketa za gumu
DEX

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
samo
11 443,10 RSD

Dodajte proizvod za poređenje

Zašto kupiti kod nas?
Besplatna dostava*
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica

Visokih performansi Nokian hakka prava letnja guma vešto uspeo i brzo prilagoditi situaciji na putu u letnjem mesecima.Prilagojena za sve vrste puteva, najnoviji član Hakka letnji pneumatik nudi najbolju moguću atrakciju i preciznu upravljivost.Nova mokro plastifikaciju tehnologije i nagnutim žljebova, Nokian Hakka Plava da hvata i neka ga zaustavi skoro metar kraći od tradicionalnih gumama brzinom od 80 km / h na kiši natopljene putu. Ova nova guma specijalno dizajniran za visoke voziti automobile i sa zdravim razumom i pažljivog vožnje, beskompromisna nudi sigurnu i udobnu vožnju od prvih trenutaka proleća do kasno u jeseni.Zelo niskim otporom kotrljanja daje rezultate u potrošnji goriva je među najnižima u svojoj klasi.

Nove inovacije da poveća trakciju u mokar. Prema istraživanju, kiša je fenomen koji izaziva najviše saobraćaj nesreč.Ključni faktor je gubitak vučnih guma ili opasnom akvaplaning, koji mogu brzo pretvoriti u vozač putniku. - Optimizacija kontakta sa puta i razvoj Nokian Hakka Blue strukture, mi smo želeli najbolje moguće prianjanje na mokrem.Pika izuzetna mokri prianjanje i akvaplaning otpor inovacija, koja efikasno uklanja vodu između pneumatika i puta, kao i komponenta gazišta kaže direktor Razvoj Supa Pirhonen (Nokian Tires). Lopatice Nova tehnologija efikasno sisa vodu izmedju gume i puta, i fokusira se na guma kanalima. Ovo omogućava Nokian haka Plava, do najveće kolo u vlažnim i čvrst stisak na putu.

Da biste sprečili akvaplaning, odvojeni kanali formirani u bočnim žlebovima na unutrašnjoj površini gazećeg sloja vode rami.Pretok je ubrzan sa četiri širokim žlebovima. Poliranje žlebovi poboljšava elegantan izgled pneumatika. Prema uporednim testovima, koje su napravljene od Nokian, Nokian haka Plava ima kočenja od 39,5 metara brzinom od 80 km / h. To je do 0,8 m manje od tradicionalnih guma. Eko-prijateljski guma, udobna vožnja. Nova smeša gazećeg sloja, kombinacija silicijuma i bornim olja.Skrbno izabranog kombinacija poboljšava prijanjanje na vlažnim na vrlo niskom temperaturah.Borovo ulja dodaje smesa smanjuje temperaturu Nokian Hakka Blue smanjenjem trenja zbog molekularne pokretu. To znači da Nokian haka Plava odličan izbor za mnogo vremena. Konačni rezultati su bili niži toplotu i otpor kotrljanja.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova