Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Pirelli Cinturato P4 175/70 R14 84T

Pirelli - Proizvodjač guma iz Italije, kvalitet proizvoda iz visokog segmenta asortimana cena

Dimenzije guma
175/70 R14 84T 
Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
T: Dozvoljeno do 190 km/h
EAN
8019227181142
Article Number
R-134956
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
9 777,50 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
Cinturato P4 je novi uravnotezeni izdrzljiv model gume . Nova smeša gazećeg sloja omogucuje dug vek duznosti . Optimizirana raspodela pritiska u trupu nudi ucinkovitiju distribuciju pritiska u kontaktnoj povrsini , optimizujući trakciju i prijanjanje na svim brzinama . Novi obrazac smanjuje buku i poboljsava udobnost . Profil uzorka : - Asimetrični dezen gazećeg sloja za bolje prijanjanje na krivinama i visokom zavojima u svim vremenskim uslovima . - Veci blokovi na spoljnom delu za povecanu stabilnost u krivinama i manje unutrašnje blokade za drenazu . - Kontinuirano uzduzna rebra pruzaju jedinstven i stalan kontakt gume sa asfaltom cak i pri velikoj brzini - povecanje stabilnosti u voznji .
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova