Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 295/30 ZR19 (100Y) XL AM8, desno

Pirelli - Proizvodjač guma iz Italije, kvalitet proizvoda iz visokog segmenta asortimana cena

Dimenzije guma
295/30 ZR19 (100Y) XL AM8, desno 
Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
(Y): Dozvoljeno do 301 km/h
EAN
8019227185324
Article Number
R-165868
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
52 914,10 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
P Zero Corsa je Pirelli - jev model gume prvenstveno razvijen za upotrebu na automobilima visokih performansi, auto skola i one na trkačkim stazama . P Zero Corsa ukljucuje Pirelli - jevo iskustvo na podrucju takmičenja kako bi se poboljsalo zadovoljstvo u voznji na granicama izvedbe . Sa spoljne strane , P Zero Corsa koristi visoki spoj histerezisne dezena koji prenosi konjsku snagu vozila na suvom putu . Napravljen da inspirativno prianja na visokim temperaturama . Ova smesa gazećeg sloja je oblikovana u jedinstvenu asimetricnu saru i smjerdezena gazećeg sloja koji ima cvrst spoljni ramen . P Zero Corsa ima vrlo fleksibilne celicne pojaseve pojacane spiralnonaocalaste najlonom kako bi se poboljsala preciznost upravljaca i pruzila high - speed sposobnost a smanjila tezina .
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova