Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Vredestein Quatrac 3 215/70 R15 98T

Dimenzije guma
215/70 R15 98T 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Celogodišnje gumeGAN
M+S karakteristika
sa simbolima pahuljice
Brzina
T: Dozvoljeno do 190 km/h
EAN
8714692228032
Article Number
R-247846
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
16 824,30 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
VIDEO

Quatrac 3 jeidealan izbor za vozače u zemljama sa umerenom klimom , zahtevajući cele godine gumu. Upečatljiv asimetrična, bez orijentisana šare sa jednim godinu dana sam nzimsko sajt pruža maksimalnu sigurnost i udobnost u svim vremenskim uslovima. Guma pruža izuzetnu upravljivost, omogućavajući opuštenu vožnju u leto , takosuvo nego mokro putu. Ona takođe nudi kompletan guma prianjanje u zimskim kao i visok stepen samo- čišćenja. Tri uzdužni žlebovi na gazećeg sloja kako bi se obezbedilo efikasno drenažu.

Karakteristike:

  • Nizak vazdušni odnos i mali broj lopatica (letnja strana)
  • Otvorena struktura sa valovite profila lopatica (zima strana)
  • Tri centralne uzdužne brazde
  • Sofisticirani dizajn i dizajn gazećeg sloja
  • M & S kod i pahuljica simbol

Prednosti:

  • Optimalno put kontakt i trenutna reakcija na volanu
  • Savršeno prianjanje i visok kapacitet drenaže , sneg , led i blato
  • Maksimalna drenaža vode i sprečiti pojavu akvaplaninga
  • Nizak nivo buke , što odgovara najnovijim direktivama EU
  • Upoznajte formalne zahteve dizajna zimskih guma
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova