Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Vredestein Ultrac Sessanta 255/40 ZR17 98Y XL

Vredestein - Proizvodjač guma iz Holandije iz srednjeg segmenta asortimana cena

Dimenzije guma
255/40 ZR17 98Y XL 
Raspoloživo
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
Y: Dozvoljeno do 300 km/h
EAN
8714692200410
Article Number
R-158085
DEX
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru
18 842,20 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 - 10 radnih dana
30 dana rok za vraćanje robe**
Preko 100 montažnih stanica
VIDEO Guma Ultrac Sessanta je Vredesteinov adut u gornjoj klasi tržištu. Sessanta je zasnovan na već poznatim prednostima Ultrac serije, koji su dodatno poboljšana i može da pruži veoma dobru upravljivost . Kompanija Giugiaro Design je zamišljen inovativni dizajn guma ,model jasno pokazuje danajznačajniju njegovu delotvornost. Ime Sessanta se odnosi na 60 godina postojanja Vredesteinovega u Enschede . Zato Vredesteinovega uspešno partnerstvo sa Giugiaro Design ,reč šezdeset napisan na italijanskom : Sessanta . Karakteristike: - Inovativni dizajn i sofisticiran model - Parametarski dizjan : Optimalno linije , profil i struktura u zavisnosti od veličine pneumatika - ' Rukovanje Tuned smesa gazećeg sloja ' ( HTTC ) - Hemijska šare koji omogućava bolje upravljanje - HTS + ( Rukovanje Tuned bočnu ) princip sa robusnim spoljnim blokovima i čvrstih bočnih - Dva sloja veštačka svila perimetra garantuju stabilnost i jačinu guma Prednosti : - Izuzetan stisak , performanse i jedinstven izgled - Odlične performanse na suvim i mokrim putevima - Izuzetno dobar kontakt sa površinom puta , što omogućava brz i kompletan omot kontrolu nad vozilom u krivini - Veoma direktan volan osećaju i odličan kontakt sa površinom puta - Maksimalni otpor bočnih sila - Lakše kontrola u kritičnim situacijama
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti
Etiketa za gume / Klasa učinkovitosti

Evropska unija je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume za automobile i teretna vozila proizvedene nakon 1. jula 2012. godine uključuju EU standarde odnosno da moraju da imaju nalepnice koje ukazuju na tri radne karakteristike (performanse): potrošnju goriva klasifikovanu od A do G, prianjanje klasifikovano od A do G i emisiju buke u decibelima.

Kategorije guma pod uticajem ove regulacije su: protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkačke/sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšano prianjanje kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile proizvedene pre 1990. godine, gume sa najvećom maksimalnom brzinom od 80 km/h, gume sa felnama prečnika manjeg ili jednakog 254mm i veće ili jednake 635mm.

Uloga ovih oznaka jeste da sa jedne strane promovišu ekonomsku i ekološku efikasnost u prometu kao i bezbednost u saobraćaju, a sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi izbor guma osiguravajući određeni stepen transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je kritikovana jer pokazuje vrlo ograničen broj obeležja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, svojstva akvapleninga, stabilnost vozila, radni vek, svojstva proizvoda na mokrim i suvim putevima kao i ponašanje na na snegu.

Proizvođači guma ukazuju da rezultati testova iz različitih institucija i specijalizovanih časopisa treba da ostanu važan izvor informacija za krajnjeg potrošača jer se fokusiraju na ocene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

*Cena uključuje PDV i troškove dostave pri naručivanju 2 ili više guma.
**Osim kompletnih točkova