Payment Banner

Plaćanje i isporuka

www.autogume.rs je on line servis koji vam je na raspolaganju pri DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU, Srbija.

Sve cene na našem sajtu iskazane su sa PDV-om (uključuju porez).

Mi smo pojednostavili kupovinu guma . Uštedite vreme i novac, a mi će mo Vam dostaviti gume na vrata. Ako vam je potrebna usluga montaže, nudimo Vam niz kompanija u vašoj blizini koje mogu da vam montiraju gume.

Ako naručite samo jednu gumu, moraćete da doplatite 1800 RSD.

Izaberite između dve vrste isporuke:

 1. Isporuka guma na vaša vrata. Gume isporučujemo na adresu na koju šaljemo i fakturu. Gume možete montirati sami, ili možete pozvati servis (Montažnu Stanicu).
 2. Gume mogu biti isporučene na alternativni adresu. U ovom slučaju, navedite adresu za isporuku, i lice ovlašćeno da primi gume u vaše ime.

Normalno vreme isporuke je između 7 i 10 radnih dana. 90 % naših naloga se isporučuju u toku 10 radnih dana ( UPOZORENJE! Vreme isporuke zavisi od raspoloživosti guma na lageru).
Ako imate pitanja o vremenu isporuke, nemojte oklevajte već nas kontaktirajte na autogume_rs@delti.com .

Cene uključuju PDV i troškove dostave u Srbiji.

Način plaćanja

 • Jednostavno plaćanje kreditnom karticom. Primamo Visa, American Express i MasterCard.

 • Platite debitnom karticom. Primamo Visa, American Express i MasterCard.

 • Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Ems d.o.o. Novi Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama procesora. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 • Putem bankarskog transfera. Prebacite novac na račun koji je naveden u fakturi. Gume isporučujemo nakon prijema uplate. Nakon izvršene uplate, pošaljite nam faksom kopiju naloga za plaćanje na broj ispod . Naši Bankovni detalji su:

  Fiskalni registracioni kod:

  Bankovni račun:

  Societe Generale Banka Srbija AD, Beograd
  Broj računa (IBAN):
  RSD: 2750010222879411 25

 •  
 •  
 •  

Naša adresa:

DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU
Branislava Nušića 21
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon: 0800 190 142 (pon-pet 7-22h, sub 8-16h) Fax: 0049 511 87 98 91 97

Molimo vas da ne vraćate gume na ovu adresu. Gume ne možemo da prihvatimo na ovoj adresi. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem e-maila na autogume_rs@delti.com. Mi ćemo doći i pokupiti gume.