Status narudžbine x
Odjavi se

0800 300 1190800 300 119

Plaćanje i isporuka

www.autogume.rs je on line servis koji vam je na raspolaganju pri DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU, Srbija.

Sve cene na našem sajtu iskazane su sa PDV-om (uključuju porez).

Mi smo pojednostavili kupovinu guma . Uštedite vreme i novac, a mi će mo Vam dostaviti gume na vrata. Ako vam je potrebna usluga montaže, nudimo Vam niz kompanija u vašoj blizini koje mogu da vam montiraju gume.

Ako naručite samo jednu gumu, moraćete da doplatite 1800 RSD.

Izaberite između dve vrste isporuke:

 1. Isporuka guma na vaša vrata. Gume isporučujemo na adresu na koju šaljemo i fakturu. Gume možete montirati sami, ili možete pozvati servis (Montažnu Stanicu).
 2. Gume mogu biti isporučene na alternativni adresu. U ovom slučaju, navedite adresu za isporuku, i lice ovlašćeno da primi gume u vaše ime.

Normalno vreme isporuke je između 7 i 10 radnih dana. 90 % naših naloga se isporučuju u toku 10 radnih dana ( UPOZORENJE! Vreme isporuke zavisi od raspoloživosti guma na lageru).
Ako imate pitanja o vremenu isporuke, nemojte oklevajte već nas kontaktirajte na autogume_rs@delti.com .

Cene uključuju PDV i troškove dostave u Srbiji.

Način plaćanja

 • Plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbe kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini.
 • Plaćanje platnim karticama. Jednostavno plaćanje platnim karticama. Primamo Visa , MasterCard, Maestro, American Express. Ovaj način plaćanja podrazumeva da se nakon potvrde porudžbenice sredstva rezervišu na Vašoj kartici. Nakon što sredstva budu rezervisana na kartici, a roba bude otpremljena i poslata kurirskom službom, novac će biti naplaćen sa platne kartice. Očekivani period otpremanja paketa je u roku 2 radna dana, u slučaju kada su gume dostupne na lageru.
 • Putem bankarskog transfera. Prebacite novac na račun koji je naveden u fakturi. Gume isporučujemo nakon prijema uplate. Nakon izvršene uplate, pošaljite nam faksom kopiju naloga za plaćanje na broj ispod . Naši Bankovni detalji su:

  Bankovni račun:

  Societe Generale Banka Srbija AD, Beograd
  Broj računa (IBAN):
  RSD: 2750010222879411 25

 

Naša adresa:

DELTICOM OE SRL- OGRANAK U NOVOM SADU
Sentandrejski put 117g
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon: 0800 300 119 (pon-pet 07-18h) Fax: 0049 511 87 98 91 97

Molimo vas da ne vraćate gume na ovu adresu. Gume ne možemo da prihvatimo na ovoj adresi. Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem e-maila na autogume_rs@delti.com. Mi ćemo doći i pokupiti gume.