Nudimo samo gumu. Ukoliko se pojavi slika gume ili felne, ona je samo simbolična.

Cooper Discoverer STT PRO LT285/75 R16 126/123K , POR RWL

Cooper - Proizvodjač guma u SADu kvalitet produkta u segmentu asortimana cena, specijalne 4x4

Dimenzije guma
285/75 R16 126/123K  promena 
Raspoloživo
Na lageru
Gume
Letnje gumeSo
Brzina
K: Dozvoljeno do 110 km/h
EAN
0029142901853
Article Number
R-357691
Za pitanja ili nedoumice molim vas, kontaktirajte nas na autogume_rs​@delti.com
26 556,90 RSD
Besplatna dostava*
Dostava od 7 do 10 radnih dana
30 dana povratni period**
Preko 100 montažnih stanica

Discoverer STT PRO je Cooperov najnapredniji, ekstremni model pneumatika do sada. Disoverer STT PRO obezbeđuje izuzetnu vučnu silu i performanse u nekim od najsurovijih oblasti na zemlji. Poseban dizajn šare i upotrebljen materijal obezbeđuju impozantne performanse na putu bez žrtvovanja performansi van puta. Troslojni Armor-Tek3, silikonski materijali, agresivni 3-2 dizajn centralnog rebra, bočni kramponi i još mnogo toga su kombinovani u Copperov pneumatik za blatnjave terene. Gurnite vaš Discoverer STT PRO do krajnjih granica da biste otkrili za šta je vaše vozilo zaista sposobno.

ARMOR-TEK3®” zaštita pneumatika obezbeđuje zaštitu od oštećenja prouzrokovanih udarom 50% bolju nego dvoslojnu pneumatici. Unutrašnji deo šare sa 3-2 preplitanjem obezbeđuje više značajnih prednosti kao što su: smanjena buka, povećana stabilnost i poboljšano rukovanje, superiorna vučna sila na mekim i blatnjavim podlogama.

Fleksibilni žljeb obezbeđuje mekšu vožnju tako što pomaže da se absorbuju udari prouyrokovani neravnom podlogom, rupama i šljunkom. Discoverer STT PRO se odlikuje velikim, posebno dizajniranim kukama (bočnim kramponima) na ramenom delu bočnih zidova pneumatika, za povećanu vučnu silu i bolji kontakt sa podlogom. Nesimetrične recke na naizmeničnim nosačima usmeravaju blato ka sakupljačima blata da bi omogućili pneumatiku da prođe kroz blatnjav teren bez problema.

*Cena je za dve ili više guma , uključuje PDV i troškove isporuke.
**Osim kompletnih točkova
x